0 oy
316 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
Geçen hafta salı günü tetanoz aşısı oldum. 18 haftalik gebeyim. Ilk iki gun cok kol agrim oldu ama sonra azaldı. Ancak dün yani asıdan sonraki 6. gün kol agrim şiddetlendi. Gece uyuyamadim agridan. Simdi de agriyan kolumun baş parmagi uyusuk durumda. Saglik ocagina gittim, "bu yan etkiler normal ama gebe oldugunuz icin ve uyusukluk da oldugu icin acile gidin, uzmanlar baksin" dedi. Gecen haftam hep hastanede gectigi icin hastaneye gitmek istemiyorum. Gercekten cok yoruldum hastane koridorlarinda beklemekten. Devam ederse elbette gidecegim ama benim gibi, bir sorun yaşayan var mı merak ediyorum? Aşıdan 6 gun sonra hala kol agrisi olan, uyutmayacak kadar siddetli bir agri ve parmaklarda uyuşukluk???
Gebelik haftası 18

3 Cevap

0 oy
(304 puan)
Gittiniz mi doktora? Bize de bilgi verebilir misiniz acaba
-Reklam-
0 oy
(843 puan)
Benimde bir hafta ağrısı olmuştu yatınca daha çok ağrıyordu sonrasında azaldı ağrılar tetanoz ağrısı normalmiş canım pamuğa kolonya dök o şekilde masaj yap koluna o baya rahatlatıyor 
0 oy
(32 puan)
Merhaba geçen hafta bende oldum tam 1 hafta ağrısı sürdü korkulcak birşey yok,olanyali pamukla pansuman yapın veya buz koyun ağrıyan kolunuza.

647,920 soru

3,415,623 cevap

4,246,097 yorum

183,138 üye

...