0 oy
535 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)
düzenledi

Geçen hafta salı günü tetanoz aşısı oldum. 18 haftalik gebeyim. Ilk iki gun cok kol agrim oldu ama sonra azaldı. Ancak dün yani asıdan sonraki 6. gün kol agrim şiddetlendi. Gece uyuyamadim agridan. Simdi de agriyan kolumun baş parmagi uyusuk durumda. Saglik ocagina gittim, "bu yan etkiler normal ama gebe oldugunuz icin ve uyusukluk da oldugu icin acile gidin, uzmanlar baksin" dedi. Gecen haftam hep hastanede gectigi icin hastaneye gitmek istemiyorum. Gercekten cok yoruldum hastane koridorlarinda beklemekten. Devam ederse elbette gidecegim ama benim gibi, bir sorun yaşayan var mı merak ediyorum? Aşıdan 6 gun sonra hala kol agrisi olan, uyutmayacak kadar siddetli bir agri ve parmaklarda uyuşukluk???

____________________________________________________

Not: ben bu yaziyi yazali uzerinden 3 gün geçti ve agrim devam ediyor. Tetenoz aşısının agrisi 2 sene once cok siddetli yasadigim boyun fitigimi tetiklemiş. Yani pazar gununden beri cektigim agri boyun fitigi agrimmiş. Simdi elle fizik tedavi goruyorum. Belki benim gibi bu durumu yasayanlar olur diye not dusmek istedim. Allah hepimize şifa versin, saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah.
Gebelik haftası 18

3 Cevap

0 oy
(338 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Buz koysanız iyi gelmez mi acaba. Bizim eve hanım da ağrın çok olursa buz torbası koy Bi de parol iç demişti. Faydası olur mu bilemedim ama.. Çok geçmiş olsun.. 
(13 puan)
Tesekkur ederim. Buz ise yaramadi. 2 gun once dahiliye uzmani şu sira agri kesici sakın icme dedi. Midemdeki sıkıntı yüzünden.
-Reklam-
0 oy
(640 puan)
Oluyor canım kokrma benim 10gunde sürdü agrsii ama ikinci asi okadar agrimadi
(13 puan)
Gece uyutmayacak kadar cok muydu agrisi. 10 gün cokmuş ya size de gecmis olsun.
(640 puan)
Uzandığım zaman sizliyordu genelde gün içinde de pek birşey yapamıyordum çok agriyordu  ama gecicek sknti da yapma asi zaten senin için olaki sezeryan falan olursan endeksiyon kapmaman icin
(13 puan)
Cok tesekkur ederim, insallah gececek. Şuanda o kadar cok agriyor ki.. Şifanın karşılığı bu kadar eziyetli olmamalı ya :(
(640 puan)
Geçer canım geçer sabır bunlar ne ki hele doğum ve onun sonrası çocuk bakımı onların zorluğu daha çok Rabbim yardımcımiz olsun :-)
0 oy
(276 puan)
Bende 4 gün oldu aşı olalı kolumda biraz ağrı var doktor çok sancı olursa parol içebilecegimi söyledi
(13 puan)
Keşke biraz olsaydi agrisi, baya şiddetli bendeki

647,789 soru

3,415,127 cevap

4,245,574 yorum

183,090 üye

...