0 oy
144 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (4 puan)
Herkeze selamlar benim 11 aylık oglum var ve 10+2 günlük hamileyim dokturuma sordum ve oglun 1 yasina girince emzirmeyi bırak dedi biberonla devam. sütü ver dedi ama oglum biberonu bir türlü almıyor bebekkende cok ugrastim alışsın diye ama alışmadi ben nasil emzirmeyi biraka bilirim veya emzirmeye devam. etsem cocuklar icin bir sıkıntı olur mu? 
Gebelik haftası 10+2

3 Cevap

0 oy
(965 puan)
Canım oğlun maşallah 1 yaşına gelmiş neredeyse. Ek gıdaya geçmişsinizdir mamayı da içmesin biberonla değil pipetle filan içirmeye alışırsın merak etme. Benim sütüm yoktu 4 aylıkken başlamıştım ek gıdaya bir yandan da mama içti 3 yaşında bıraktık mamayı. Güzel ek gıda hazırlarsan her türlü besinini alır zaten. 
(4 puan)
Cok tesekkur ederim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,191 puan)
Istahin yerindeyse emzirmeye devam et  6. Aya kadar emzir bir sorun olmaz ama istahsizsan yediklerin sadece bebeğe yetiyorsa bir çare bul emzirmeyi bırak 
(4 puan)
Tesekkur ederim
(1,191 puan)
Rica ederim
0 oy
(1,376 puan)
Benimde kızım biberon ve emzik tutmadi kaşıkla besledim ve emzirdim sadece aşırı zor oldu memeden ayırmak memeden ayirincs kilo alır dediler çocuğum zayıf halen . Ben 10.haftama kadar emzirdim sonra biraktirdim çünkü bol bol gelen sütüm gelmiyordu yada 1 damla geliyordu kızım 2.5 yaşındaydi bide bırakmıyordu bağımlılık yapmıştı memede uyuyordu felan salça sürdüm ilk 3 gece zor geçti uykusuz kaldım ama unuttu ağrıyor kanıyor dediğimde unutuyordu öyle böyle 6 haftadır unuttu bıraktık şükür . Benide kokuttulsr kızın zehirlenir karnındaki bebek gelişmez dediler bebeğim 2 hafta öndeydi gelişimi .ama ben yinede kendi açımdan zorlandım diye biraktirdim yaşıda gelmişti çünkü tansiyonum düşüyordu gebelik ve emzirmeyi kaldıramıyordum .senin bebeğin ufakmis 1 ay daha emzir sonra bıraktırma ya çalış canım sana zor olur .
(4 puan)
Tesekkur ederim demişsiniz ya aksam uykusuz kaldım diye akşam uyanip meme istedigi zaman ne yaptınız?

İlgili sorular

649,025 soru

3,419,640 cevap

4,250,922 yorum

183,451 üye

...