0 oy
346 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (86 puan)

Kızlar çok yemekk yiyince anne karnındaki bebek kilolumu olur? Benim düşüncem herşeyden az ve tadımlık yesek bebek için ve anne için daha iyi çünkü bebek zaten heryediğimizden vitamin alıyor bence doyana kadar yemek yememek  lazm .. bunu neden yazdm biliyormusunuz çevremde hamileyken çok yiyip 30 kg alp ve bebeği 3 kilo doğan var eğer çok yemek yiyip  bebeğe kilo aldrsaydı bebek 10 kg doğardı dimi ben tadmlıktan yanaym sizin düşüncenz nedr acaba:))

Gebelik haftası 17

4 Cevap

0 oy
(776 puan)

32. haftaya kadar çok kilo almamak lazim. dediginiz gibi azar azar sağlıklı yemeli. 32. haftadan sonra asıl kilolar bebisle beraber alınmalı. bünyeden bünyeye değişmekle beraber,benim kendimde ve cevremde gozlemim; doğumla alinan 10 kilo civari rahatca verilirken, ustundeki kilolari vermek daha bir caba istiyor.

(86 puan)
Aynen cnm bn dikaat edyorm bazen dayanamyorm amakendimi tutyorm napiim geerçekten iyi bşy dgl çok yemek
(776 puan)
emzirme doneminde de bu yanilgi oluyor,sanki cok yiyince sut oluyormus gibi. her zaman dengeyi tutturmak lazim.
veremeyeceğimiz kiloyu almamamiz  lazim
(86 puan)
Tatlm mesela emzirme döneminde süt ypcak yiyecekler var yapmayacak yiyecekler va süt yapması içinde geçerli herşeyden yemek lazm bn ilk doğumdan sonra rejime başladm bazen yemek yemiyodm bebeğim heray 2 kg alyodu ve 6 ayda 30 kg verdm kilomda vardı ozman doktor bebeğe tatlı verme sadce yoğrt ver çock obezite olr demşti maşallah 9 aylkken 2 yaş gi duruyodu şmdi  5 buçk yaşnda iskelet gibibi..  2 .ci çocuğm zayf doğdu şmdi tosun gibi:))
(776 puan)
maşallah :))
-Reklam-
0 oy

Çok yemekle bebegin kilosunun alakası yok canim çünkü senin yediğin şeyler sana kilo.uapsr bebegin kilo alması için vitaminli şey baklagil meyve yoğurt tarzı yemen lazım ben kendim 21. Haftaya giricem ve hamile oldguma inanmıyorlar ama doktorum maaşallah 1 hafta önden gidiyor kilosu çok guzel diyor yemek tarzimda yine normal yasantimdaki gibi 3 o gün aralar da meyve sut badem tarzı hatta geceleri aciktigim da meyve ile geciştiriyorum çünkü tansiyon ve diğer hastalıkları ortaya çıkarmamak için bu şekilde ilerlemek gerekiyor yoksa hep aciz biraksak sürekli yeriz :)

0 oy
(216 puan)

Kesinlikle katiliyorum. Sen hamilesin her seyi ye falan diyolar ya birde sinir oluyorum. Normal yemen gerekenden 1 kase fazla yogurt yesen yeter diyo benim doktorum. Doktor bilmiyo digerleri biliyo sanırım

Takma canim bana ne bicim hamilesin kilo almamssin az yiyorsun o bebek kedi yavrusu gibi olucak diyorlar ama doktorum da maaşallah bebek çok guzel kilosu ve senin beslenme seklin çok bilinçli diyor ama gel de çevreye anlat illa çok yememiz davul gibi sismemiz lazım ki sonra kiloları veremeyince bizi spora onlar göndericek:)
0 oy
(823 puan)

Canım istersen günde 10 öğün ye yine bebek sadece alacağı az Bi miktarı alır gerisi sana kilo olur 

655,182 soru

3,443,396 cevap

4,277,555 yorum

185,121 üye

...