0 oy
111 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,483 puan)
kapalı


Merhaba hanımlar, 1 yıldır feln adetim çok düznliydi baharın girmesiyle bitık bozuldu ama yinede fena değildi adet düzenim. 1 hafta erken 1 gun geç yada tam gununde geliyordu 3 aydr. Bu ay 5 gun vardı gunume pazartesi akşam baktım kahverengi bi lekenme olmuş çamaşırım da hani ilk adet sökülmeye başlar ya onun gibiydi. Neyse pes koydum sabaha kadar damla bile gelmemiş karnımda çok ağrıyor 2 gundr baş ağrım halsizlk baş dönmem de çok var. Dün yine sadece 1 2 damla kadar afedersiniz vcye damladı bu sefer rengi çok açık pembemseydi koyu kırmızı kan değildi. Sonra yine bişey gelmedi. Bu arada hamilelk te düşünmüyordum geri çekilme yöntemiyle korunuyorz. Oğlum 27 aylık emiyor.
Hamile olma olasılığım nedir. Sizce daha önce boyle bişey yaşamadım yani bi sefer oldu aslında ama daha farklıydı oğluma hamile kalmadan 1 ay once 4 gun leklnme olup 5.gun adetim başlamıştı bunda leknn devamı gelmiyor. ‍♀️ Test yapsam adetin geçmesinimi beklmeliyim kaçıncı gun çıkar

Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

656,700 soru

3,449,323 cevap

4,285,125 yorum

185,499 üye

...