0 oy
593 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (747 puan)
Kızlar merhabala benim haftam 19+2 bugün ve vajinamda koku var doktor antibiyotik verdi kullandım bitti ama kötü akıntım yok bişey yok sadece koku var ve endişe ediyorum bişey olur diye ben mi abartiyorum bilmiyorum akıntım yok ama koku var ve sanki hiç geçmiyor gibi çamaşırımi 2 kez değiştiriyorum günlük duş alıyorum aynısını yaşayan var mı ?
Gebelik haftası 19+2

5 Cevap

+1 oy
(14 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
11 haftalık hamileyim ve inanılmaz kötü koku var. Başlarda akıntı çöktü ama koku yoktu şimdi akıntı normal ama koku sanki leş kokusu gibi. Dün doktora gittim. Kültür ve sımir alındı. Büyük ihtimal mantar dedi ama başka sorun varsa önüne geçelim dedi. 
-Reklam-
+1 oy
(2,349 puan)
Saglik durumunu bilmemekle beraber vajina kokusunu yedigin yiyecekler  baharatlar cok etkiliyormuş bunu okudugumda cok şaşırmıştım ama öyleymiş enfeksiyon veya mantar yoksa buna benzer bi sebep olabilir.
0 oy
(133 puan)
Aynisi bendede var ama bebek için endiselenicek bi durum yok anladığım kadarıyla. Ha eğer koku yanında yeşil akıntı kan ve idrar yaparken zorlanma varsa idrar tahlili yaptır mutlaka. Bana doktor fitil verdi ama kullanmak istemedim. Ama gerçekten çok rahatsız oluyorjm  bende. Hamilelikte kan üretimi fazla olduğundan veya kullandığımız ilaçlardan vitaminlerden yediğimiz şeylerden de olurmus
(747 puan)
Evet vitamin kullaniyorum her gün çok teşekkür ederim yok hiç bir ağrım sızım yok veya rengi koyu değil yeşil değil sade koku teşekkür ederim çok öyle rahatsız oluyorum ki iç çamaşırına deodorant sıkıyorum vajinama degmemekle beraber çünkü artık okadar rahatsız oluyorim
0 oy
(1,908 puan)
Evet enfeksiyonum var koku gitmiyor 
0 oy
(6,097 puan)

Mantar veya enfeksiyon kötü koku yapar genelde :( Doktora mı gitseniz

İlgili sorular

651,515 soru

3,429,352 cevap

4,261,884 yorum

184,141 üye

...