0 oy
156 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (22 puan)
Merhaba hanımlar. ikiz gebelik yaşıyorum. 20. Haftadayım. Ancak kusma ve bulantı yüzünden o kadar çok beslenemiyorum insanlar 5 öğün filan diyor ama ben Max. 3 öğün yiyebiliyorum. Kilo almasına bir sorun teşkil eder mi acaba ? Siz nasıl beslendiniz ?
Gebelik haftası 20+0

4 Cevap

0 oy
(666 puan)
Canim ikiiz diye 5 ogun yememiz gerekmiyor ben diyetisyene gittim sabah kahbaltim oglen salatam yaninda yogur sonra ara ogun aksamda yemek seklinde bitiryoduk sen insanlara bakma herseyi derler 
(22 puan)
Teşekkür ederim bir nebze olsun içim rahatladı. Yetemiyormuş gibi hissetmek çok kötü hissettiriyor çünkü.
(666 puan)
Yok canim ya bakma sen onlar bol yesilligin olsun sutun cevizin meyven ara ogunlerinde yetiyor cok sukur 32.ci haftyiz 9 kilo aldim smdiye kadar cok skur
(22 puan)
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah az kalmış sizinde :)
(666 puan)
Amin canim hepimiz sag salim kucagimjza alalim insallah cok sukur az kaldi :)
-Reklam-
0 oy
(152 puan)
Bende 19 haftalık hamileyim ikizlere çok sık acıkıyorum ama az yiyorum çok yiyemiyorum ögünle bi alakası yok bence saglıklı beslenince ara ögün yemeye bak normal ögununuu bekleme gunde 1 tane muz 2.3 tanede ceviz yemeye ozen goster elma filanda yiyorum ben cok sukur bu zaman a kadar bebeklerimin ikiside eşit gidiyor boy kilo olarak  ben gunde 2 tane muz yiyorum hamur işi de yiyorum ama dikkat ederek fazla olmadan arastir canım bebege kilo aldircak şeyler ye 60 kiloyla basladim şuan 62 kiloyum 
(22 puan)
Elimden geleni yapıyorum inşallah kan can oluyordur onlara süt ve muz tüketemiyorum ama diğerleri yetiyordur inşallah
0 oy
(151 puan)
Ben 33 haftalık hamileyim. Günde iki öğün yiyebiliyorum. İştahım yok. Bol su tüketiyorum. Bebeklerde sıkıntı yok dedi doktor. Onlar kilosunu alıyormus. Ben çok zayıfladım. Salı günü randevum var o zaman öğreneceğim son durumlarını. 3 öğün yiyorsanız dert etmeyin bence.
(22 puan)
Teşekkür ederim cevabınız için Rabbim size de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.  Durumları da iyidir inşallah.
(151 puan)
Amin inşallah teşekkürler. Zaten önemli olan onların gelişmesi büyümesi.
(22 puan)
Haklısınız inşallah iyi olurlar
0 oy
(648 puan)
Bende ikiz gebeyim ilk 20 hafta çok perişan oldum 8 kilo verdim. Doktorumda azami kilo almamı önermişti erken doğumu tetiklemedin diye. Meyve kuru yemiş yoğurt bulgur protein tüketmemi önermişti. Şuan 33+4üm ve hiç iştahım yok çok zorlanıyorum çok.. 
(22 puan)
Aynı durumdaymışız ya bende de iştah maalesef itekliyorum resmen. Siz de sona yaklaşmissiniz Rabbim kolaylaştırsin inşallah bu saatten sonra sağlıkla gelsin tüm bebekler.
(648 puan)
Gerçekten Allah yardımcımız olsun bu gebelik beni tam anlamıyla tüketti. Yaşayan bilir eritti resmen. Sizin bebikoların cinsiyeti ne doğum şekline karar verildi mi kiloları ne durumda
(22 puan)
Benimkilerin ikisi de kız. Sezeryan olucam yüksek ihtimal 35. Haftada alırız dedi bu hafta kontrolüm olacak son kiloları 16. Haftada 140 gram ve 110 gramdı. Haklısınız benim ilk gebeliğim ikiz gebelik gerçekten çok zor.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 86 göst.

647,623 soru

3,414,580 cevap

4,244,955 yorum

183,046 üye

...