0 oy
265 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
Arkadaslar! Izmir Yesilyurt egitim arastirma hastanesi belirsiz bir tarlhe kadar kadin dogum klinigine randevu veremiyor. Cigli devlet de ayni sekilde.

Bu anolrmal ve tehlikeli sürecin  neden ve ne zaman bitecegini bilen bir arkadasimiz var mi burada? 

Her hafta kontrol olmam gereken surece girdim ama 20 gundur muayene olacak bir doktor bulamıyorum 

(Ozel hastaneler hariç)
Gebelik haftası 35

7 Cevap

0 oy
(922 puan)
Benim bulunduğum şehirde de durum aynı sebebini merak ediyorum hakkaten baya uzun zamandır günde on kere bakıyorum asla randevu yok en son geçmiş randevudan bakınca artık mhrs ile çalışmamakta yazıyo tüm doktorlara  anlayamadım doğrusu. 
-Reklam-
0 oy
(77 puan)
Bende diyarbakirdan aranizdayim o kadar gundur randevu almaya calisiyom elime sukur gecti 2 eylul randebu gunumuz insallah gitigimizde sezeryan olcaz suan 35 hafta +1 gunuz
0 oy
(488 puan)
Bursa Şehir hastanesi kadın doğum imkansız randevu almak 1 ay uğraştım aldım 2 ağustosta açıldı 24 ağustosa yer varmış hemen aldım. hergün 50 kere mhrs uygulamasına baktım randevu açıldımı diye öyle yakaladım ve doktorda seçemezsin günde seçemezsin  hangi doktora hangi günü varsa randevu ona şükür ettim.

Önceden böyle değildi noldu böyle gerekli yerlere şikayet etmek lazım bi çözüm bulsunlar doktor mu yok yetişemiyorlar mı atanmayı bekleyen bir sürü doktor var .
0 oy
(876 puan)
Kastamonu da da durum aynı valla . Sadece kadın doğum değil genel olarak bölümler  aynı şekilde 
0 oy
(11 puan)
Cogu yerde ayni problem bende Sakarya da zorla 3 aydir 2 defa randevu buldum.ikisi de iptal edildi tam seviniyorum randevu buldum diye ama iptal ediliyor hastaneyi aradim covid vakalari arttigi icin iptal edildigini cok hastaya bakmadiklarini soylediler
0 oy
(102 puan)
Eskisehir de ayni durumda
0 oy
(413 puan)
Malesef şanlıurfdada sorun aynı kadın doğum doktorlarından randevu bulamıyorum niye böyle oldu bilmiyorum 

İlgili sorular

651,330 soru

3,428,595 cevap

4,261,111 yorum

184,100 üye

...