0 oy
476 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (666 puan)
Hastane cantasi hazir, beşik hazır, kiyafetleri yıkandı dolapta... ee ne kaldı oyle beklemekten skildim son 11 gün kaldı sadece dogumu mu bekliyoruz :) 
Gebelik haftası 37 +1

3 Cevap

0 oy
(758 puan)
Buzluga yemek hazirla, ikramlik hazirla koy :D
(758 puan)
Sarma dolma yap koy, dolmada koyuyolar ben hic denemddim de, kuru patlican-biber dolmasini da pisirip koyabilirsin, sulu kofte icin kote yapip koyabilirsin aklima gelenler bunlar :) saglikla gelsin az kalmis :)
(560 puan)
Bende yeni tayin olduk kimseyi tanimiyorum memleketede uzagiz kimse gelmez saniyordum.ama hic oyle olmadi. ;) supriz misafirler geliyor uzun yoldan ,hic beklemiyordum esimin cogu iş arkadaşı yeni gelmemize ragmen ziyarete geldiler.bende sizin gibi kim gelecek diyip hazirda bisey yapmayacaktim annem saolsun erken gelmisti yapalim koyalim diyip bi kac bisey koymustu o bile yetmedi. Hazirlikli olmakta fayda var ;) elbette hazirda alip ikram edersiniz ama kendinize yaptiginizda biraz fazla yapip dolaba atarsaniz kenarda bulunur...yemeklerde hazirlayip konabilecek cok sey var internette..Allah hepimizin yardimcisi olsun ;)
(770 puan)
Kızlar 17+5. Haftamdayım bende kurabiye börek falan koymaya başladım. Mesela kurabiye en fazla ne kadar kalabilir buzlukta. Bi süresi var mı
(758 puan)
Ben en fazla 3 ay tutuyorum kurabiye borek pogaca gibi hamur islerini, erken baslamissiniz :)
(770 puan)
Yok gebelik için değil sadece. Misafir falan içinde iyi oluyo bazen canım bişey yapmak istemeyince buzluktan çıkarıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,033 puan)

Son gunler gecmio. Oturup bkleme aktivite bul. Yeni bir diziye basla mesela. Ben oyle yaptim. 39+3 :D

(666 puan)
Uyumaktan bisey yapamiyorum ki... :)
0 oy
(7 puan)

Son günlerinin tadını çıkarın inanın hamileliği çok özlüyor insan:)

650,097 soru

3,423,703 cevap

4,255,657 yorum

183,728 üye

...