0 oy
495 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (222 puan)
5 haftalık hamileyim ve canım çok midye çekiyor zararlı mı acaba bebeğe

9 Cevap

0 oy
(270 puan)
Tabiki zarsrli dinen olarakda haram
(270 puan)
Cahille tartışıp  cahil olmayacagim. Eğitimsiz  biri oldugun her halinden belli hakdan hukukdan bahsediyordun ama bilmiyorsun ki bu sekilde bilicszce cahilce konusup hak yiten sensin allah akil fikir versin.
(270 puan)
Prenses annesi bosver canim diyolaga bile girilmz boyle cahil insamlarla ugrasma hic
(1,124 puan)
Hem imam hatip hemde ilahiyat mezunuyum dereceyle de bitirdim ama sırf böyle üsluplar gördüğüm için cevap verme zahmetin de bulunmadım herkesin birbirine yardımcı olması gereken bir platformda böylesi olmamalı hepimiz hamileyiz, hepimiz hassasız dikkat edilmesi lazım..
(1,779 puan)
Kız boşver bence psikolojik sorunları var . Hiç birimiz onun dini inancına laf etmedik uydurup duruyor.  Üslûp lafı ettik gerçekten sorunları var demek daha yazmayin anlamaz bence
Sessiz ol yorumu sadece onlar için yazmadım genel olarak yazdım. Sonuc olarak haram da dense her şeyin bir sebebi var. Dinin kotu bir amacı yok sadece biz insanlara nasıl dile getirecegimizi bilmiyoruz. Açıklama yapmiyoruz tam olarak, araştırmiyoruz. Haram diyip geçiyor bir cok insan etraftan duyma bilgilerle.

Ama belliki seninde yaklaşımın yanlis bir şeyi yazarken üslup cok önemli. Bosuna tartisma yaratmaya gerek yok. Haram deniyorsa sen açıklamasını yap gerekirse. Ama hakaret ederek, ters konuşarak yaklasmanin kimseye faydası yok. Burada kimse birbirinden üstün değil.
-Reklam-
0 oy
(72 puan)
İçinde civa var bebegin gelişimi icin yeme ama 1,2 taneden birşey olmaz bende yemistim 6/7 haftalıkken birsey olmadi şükür
0 oy
(252 puan)
Ben 15 kadar yedim bise olmadi şükür bide 5 6 aylıkken yedim 4 5 tane şükür bebegim iyi şuan doğumuma az kaldi
0 oy
(203 puan)
Dip deniz ürünleri hamileyken yenilmez diye biliyorum ben. 
0 oy
(1,779 puan)
1 tane ye canım içinde kalacağına şahsen canım istese yerim 
0 oy
(36 puan)
Evet arkadaşım zararı var dip balığı olarak geçiyor. Yemeni tavsiye ederim. Ayrıca haram değil arkadaşlar mekruh. Bakın araştırın. Mekruhtur.
(36 puan)
Yememeni demek istedim.
0 oy
(359 puan)
Canın çok çekiyorsa yemelisin birazcıkdan bir şey olmaz , hem hamilelik öyle bir şey ki, bu zamanlarda domuz eti bile canın çekse yemelisin haram sayılmıyo senin için yani. Hem de daha çok yeni bebek senin yediklerinle gidalanmiyor henüz ,abartmadan yiyebilirsin
(374 puan)
Canin domuz eti çekse yiyebilirsin mi? Gerçekten bazı cevaplar karşısında sadece şaşırabiliyoruz artık. Hamileyken canın çekse haram bebeğine de haram yedir diyorsun.
(359 puan)
Hamileyken aşerdiğin bir şeyi yemelisin evet
0 oy
(1,711 puan)
Instagram dan takip ettiğim bir kadın doğum uzmanı var baya aktif bir doktor tüm doğum anlarını paylaşıyor soru cevap postu yapıyor orda biri sormuştu hocam midye yiyebiliyor muyuz diye doktor kesinlikle tavsiye etmiyoruz demişti.
0 oy
(758 puan)
Canım sağlığa zararlı,normalde de önerilmiyo, dinen de mekruh, ama yedigimiz bazı gıdalarında içinde de sagliga zararli maddeler var ve biz yinede tuketiyoruz, herked gunah mekruh falan yazmis ama cogu gidanin icinde neler var bilmeden yiyoruz, bebeginin sagligini dusun belki bisey olmaz ama cok kucukte bi ihtimal olsa zarar verme olasiligi var, bi midyeden bebegine zarar gelse kendini affedebilir misin boyle dusun

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,063 göst.
28 Ağustos 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ilknrkca (145 puan) sordu
0 oy
4 cevap 380 göst.
7 Haziran 2020 Tüp Bebek kategorisinde Fatma94 (258 puan) sordu
0 oy
18 cevap 1,101 göst.
24 Ekim 2018 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Hilalaliasan (97 puan) sordu

649,206 soru

3,420,331 cevap

4,251,728 yorum

183,486 üye

...