0 oy
910 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (403 puan)
Selam doğuma son 5 saat kaldı spinal anestezi ile sezaryen olucam ama şiddetli bel ağrısı, ve kasılma hissediyorum artık, karın ağrısı da var zaten günlerdir normal doğum yapıcam diye stresle bekledim ama şükür büyük gün geldi 5 saat sonra kavuşucaz lütfen bana da dua edin geceden beri aklimdaki bütün duaları etme planım vardı ama insan stresten heyecandan dua bile edemiyor..  Allah herkesin evladını anne babasına kavuştursun..
Gebelik haftası 38+5

6 Cevap

+1 oy
(183 puan)
Hayırla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Darısı bizlerin başına artık 
-Reklam-
+1 oy
(95 puan)
Hadi canim ağrısız sizisiz geçsin. Darısı başımıza. Ben de artık dayanamıyorum hem bedenen hem de kizim çok sinirlendiriyor beni, resmen kalbim sıkışıyor. Zaten terlemekten uyuyamıyorum. 

Bakalım cuma.gunu kontrolüm var umarım doktorum doğumu biraz daha erkene çeker. 21 Eylül olacakti ama enfeksiyonum gecmedi. İlacım bitince ağrım da yeniden başladı. 

Çok zor yaz döneminde hamilelik çok zor!
+1 oy
(258 puan)
Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah canm bnde çarşamba günü sezeryan olacam hem korkuyorum hem heyecanlıyım cok değişik 
+1 oy
(115 puan)
Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. 
+1 oy
(9 puan)
Allahım bebeğinizi sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.Bize de o günleri görmeyi nasip eder İnsallah.Şafak 16
0 oy
(429 puan)

    Su Günü bende iple çekiyorum Allah sav salim kucağına almayı nasip etsin bi avazda kurtarsin canım şimdiden Allah adıyla analı babalı büyütsün 
(403 puan)
Amin çok teşekkür ediyorum son 20 gün bana geçmemişti simdi sabaha az kaldı ama heyecan aşırı artıyormuş bebeğimin karnıma sigamadigini çok hissediyorum 2 gündür inşallah sagsalim alıcaz 5 saat sonra darısı size..
(429 puan)
Şafak 31 sezeryan olucak benimde ama geçmiyor simdien bile

651,065 soru

3,427,439 cevap

4,259,960 yorum

184,017 üye

...