0 oy
376 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)

Merhaba ben 13 haftalik gebeyim ve kontrole gittiğimde doktorum rahmimde sıkıntı olduğunu söyledi. Rahmim kalp seklindeymis yani rahim arasında bi perde varmış Buda bebeğimin olması gereken yerden  daha küçük bi yerde büyüyeceğini soyledi. Bebek büyüdükçe düşük ve erken doğum yapma riskim çok fazlaymış.cok korkuyorum bisey olacak diye aranızda böyle bisey yaşayıp sıkıntısız dogum yapan var mı acaba:(

Gebelik haftası 13

3 Cevap

0 oy
(479 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
İşte bu yüzden hamile kalmadan önce bi kadın doğum uzmanına görünmemiz gerekiyor sanırım:(Onu ameliyatla düzeltiyolar diye biliyorum gebelik yokken. Çok geçmiş olsum insallah sağlıkla alırsınız bebisinizi kucaginiza  .
(14 puan)
Aslında daha önce çok gittim o kadar da bakıldı ama cikmayabiliyomus bu durum
(479 puan)
Belki de rahim bebekle beraber büyuyünce anlasiliyodur bilmiyorum ama bi yakinimin basina gelmisti ameliyatla duzeltmislerdi o perdeyi.
(56 puan)
Yani bu sadece hsg ile ortaya cikabilecek bir durum, hamile kalmadan once eger hormonal bir sorunda yoksa kimse hsg cekmiyor, bende ameliyat oldum bundan ama ben hamile kalamadigim icin hsg cekildiginde farkedildi. Ablamda kalp seklindeydi rahmi ama o kendisi sorunsuz hamile kaldigi icin dogumda farkedildi.
(14 puan)
Peki doğumu nasıldı yani hamilelik süreci nasıl geçti ablanızin
(56 puan)
Hamilelik sureci biraz sıkıntılı idi, ilac kullandi hastanede yatti ama asagida da yazdim kizimiz simdi 9 yasinda :) , benimde suan hamilelik surecim sıkıntılı geçiyor ama rahim kasilmalarini geciktirmek icin ilaclar var onlari kullaniyorum bence cok panik olmayin bu durumlara birde stres eklemeyin derim.
-Reklam-
+1 oy
(56 puan)

Var canım ablaminda o sekildeydi 32 haftalik dogum yapti ama cok sukur simdi 9 yasinda :) gonlunu ferah tut , bebegi besleyecek seyler ye, benimde rahmim olmasi gerekenden kucuk hemde ameliyatli, suan 31 haftaligiz kasilmalarim var erken dogum riskim var ama ilac kullaniyorum, bence hic korkma strese de girme , erken dogum ihtimaline karsi yeni dogan yogun bakimi olan bir hastane tercih et, hic birsey olmaZ Allahin izniyle <3

(14 puan)
Ya çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur Allahını izniyle bebeğimi kucağıma alırım.
0 oy
(80 puan)
Bende de böyle bi durum vardı hamilelikten önce rahim filmi çektirdim orda anlaşıldı sonra ameliyat oldum 

İlgili sorular

654,651 soru

3,441,427 cevap

4,275,313 yorum

184,953 üye

...