0 oy
715 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (149 puan)

Kızlar bebeğin cinsiyetini ogrenmeye çok var herkes çok merak ediyor dimi cinsiyet zamanı gelene kadar içinden kız olsa falan diyen varmı önce sağlık tabiki ama içten içe içim böyle diyip duruyo yaa şeytan mı vesvese veriyo acaba diyorum evimde yasin ve Bakara süresi dinliyorum kalbim rahatlasin kötülükler gitsin diye benim içimi bi rahatlatın evlat evlattır tabiki ama Ayy suan beni anladığınızı biliyorum <3

Gebelik haftası 7

11 Cevap

+2 oy
(2,793 puan)
Olur mu canım herkesin gönlünde bi isteği vardır. Allahim gönlüme göre ver diye dua ederim ben hep. Kız ya da oğlan istemek neden şeytan vesvesesi olsun. Bende erkek istiyorum ama Kız çıkarsa da asla üzülmem çünkü cinsiyeti ne olursa olsun o benm bi parçam. :)
(149 puan)
Evet çok haklısın beni böyle şüpheye düşürüyor ya beynim o yüzden şeytan vesvese veriyor diye düşündüm  tabiki bizim parçamız bende gönlüme göre ver allahım diye dua edicem :)
-Reklam-
0 oy
(825 puan)
Benimde gönlümden geçen erkek bebek olmasıydı canm ama kızım oldu çok şükür iyiki.olmus diyorm bunda kötü bişey yok bence Allah sağlıklı versin kucağına almayı nasip etsin kız erkek fark etmiyor ama gönlünden geçen masumca bir düşüncedir  Bence.. 
(149 puan)
Amin canım teşekkür ederim bencede herkeste olduğu gibi insan düşünüyor ister istemez böyle buraya yazınca içim çok rahatliyo :)
0 oy
(722 puan)
Herkesin gonlunden gecen vardir canim benim 3 kizim var 9+6 hamileyim erkek icimden geciyor ama saglikli olsun da kiz erkek farketmez
0 oy
(391 puan)
başından beri herkes erkek olacak diyordu. ben inadına kızım olacağına inanıyordum ve istiyordum. kızım olucak
(149 puan)
Evet bana da çevredekiler erkek erkek diyor heralde bende bu yüzden düşünüp duruyorum kız istediğim için onlar etki ediyor bende
(391 puan)
aynı şeyleri yaşıyoruz
0 oy
(443 puan)
Rabbim öncelikle hayirlisini versin benim 14yasinda bi oglum var istedimki bu sefer kız olsun herkeste bana kiz diye heveslendirdi ama oglum olucak yine hic üzülmedim daha cok mutlu oldum. 
0 oy
(3,331 puan)
Benim 3uncu hamilelik 1 kiz 1 oglum var. Gönlümün biri ayy kiz olsa digeri erkek olsa ya saglikli olsun da diyordum sonra gene acaba kiz mi olsa erkek mi yine başlıyorum yani illaki oluyor mesala ilk bebekte ben erkek esim kiz istiyordu yani gönül ikiz olsun 1 kiz 1 oglan istiyor:-) ama tek olunca da işte içinden konuşmaya devam öğrenene kadar
(149 puan)
Evet çok haklısınız artık kafamı rahat tutabilirim içimden konusup durayim şimdilik :D aklıma böyle düşünceler gelince dua etmeye başlıyorum :)
(3,331 puan)
Masumca bi düşünce dua iyidir edin tabi saglikli sihatli olsun akli basinda omru uzun hayirli evlat olsun die eksik dua etmeyin de canim.
0 oy
(1 puan)
ben bastan beri kiz istiyidum icimede kiz doguyodu.hatta diyodumki insaallah kiz olur erkek olursa cok uzulurum.oylede oldu.kizim olacak ☺☺☺
(149 puan)
Ayy yaaaa Ayy nasıl mutlu oldum senin adına anlatamam :))))) sağlıcakla doğsun :) darasi bana :)
0 oy
(537 puan)
Kuzum içine doğması çok normal bende hep bence benim kızım olacak içime öyle doğuyor diyordum ki gerçekten de kızım olacak inşallah. Vesvese falan değil o analık duygusu rahat olun düşüncelere rahatlıkla dalabilirsiniz :))
0 oy
(526 puan)
Ay valla nasil guzel anliyorum benim dunya tatlisi bi oglum var ve simdi hamileyim kiz evlat diye cildiriyorum ve daha 3 4 hafta var ogrenmeme ...Rabbim benim icin hayirli ise bana kiz evladi taddir diye dua ediyorum...banada cok kiziyorlar Rabbim verdide evlatmi seciyosun diye ama cok arastirdim Rabbim gonlunden geceni dile hayirlisi ile iste diyor verip vermemek ona kalmıs:)
0 oy
(9 puan)
Kiz erkek farketmez sagligi yerinde olsun. Herkesin gonlunden gecer kiz olsun erkek olsun diye. Ben bisi olcak korkusundan sevinemiyorum bile. 4.5 aylikken kizimin kalbi durmustu. Herkes saglikli bi sekilde kucaklarina alir insallah. 
0 oy
(866 puan)
Olurmu kız öyle ben hep kız istiyordum ilk bebeğim kızdı kaybettim.

İkincide erkek karnımda hep kız istiyordum ama nedense hep erkek hissettim biri erkek dediğinde uzuluyordum ama sağlıkla gelsin oğlumda olsa kızımda olsa canimlar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 200 göst.
0 oy
12 cevap 910 göst.
0 oy
4 cevap 292 göst.
0 oy
7 cevap 232 göst.

648,698 soru

3,418,552 cevap

4,249,402 yorum

183,361 üye

...