0 oy
1,081 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (80 puan)
Sorum yukarda kızlar
Gebelik haftası 25

10 Cevap

0 oy
(2,800 puan)
Birincisi doğacağı tarihi baz alın yaz mı bahar mı kış mı?

Yenidoğan değil 0_3 ay alın sonra 3_6 1 yaş 

Çok çok almayın doğduğunda yetecek kadar alın bebek iri mi küçük mü olacak belli değil kalmasın kıyafetleri

Ebebek hem kaliteli hem ucuz gidin neye ihtiyacınız varsa ordan alın
-Reklam-
0 oy
(3,764 puan)
26 haftaligim yavaş yavaş almaya başladım. Kışa geliyor sizin de mevsimi dikkate alin
(80 puan)
Aralık ayında doğum olucak Allah'ın izinliyle  bende dedim bu haftalarda yavaş yavaş alsam mı  bide erken doğum  olsa  ilk gebelik insan tecrübesiz biraz oluyor  ama şimdi kışlık bişeyler yok diye düşünüyorum
Trendyolda her markanın ürünü mevcut kisliklarda var
0 oy
(223 puan)
Bende 23+4um .benimde doğum Aralık'ta inşallah:)  2 hafta sonra yavaş yavaş bende başlayacağım :) sadece birkaç zıbın falan almıştık eşimle heves ettiğimiz için başka hiçbir şey almadık . Ama bebek arabasi falan araştırdik ilk alacağım şeylerden biri o sanırım:) çünkü sürekli fiyatı artan bı ürün . Birde e bebek joker de falan kışlık kıyafetler yeni sezon anca geliyor bu hafta biraz daha çoktu . İyice kisliklar falan gelsin yavaş yavaş alacağım . Herkes liste yap ona göre al yoksa kafan çok karışıyor diyor . Birçok yerde listeler var onlara bakıp kendime göre bı liste olusturacagim. Belki sizede fikir olur diye yazmak istedim :) 
(36 puan)
Canım 23 haftalık  aralıktan önce doğum olması gerekmiyormu  benim 18 haftalık 07.09 yani Eylül de Doğum inşallah Allah izin verirse bilmiyorum  benimki mi yanlış seninki mi ❓
0 oy
(402 puan)
Bende 07.07 de doğum yaptım bebeğim 58 günlük oldu temmuz da doğduğu için sıcak oldu hep sıfır kol kısa kol zıbın giydirdim aldığım uzun kollu takımları giyemedi daha yeni soğuk olmaya başladı uzun kola geçtik canım sende mevsime göre al az alırsın bebeğin durumuna göre büyük küçük alırsın kıyafet almak kolay :)
0 oy
(283 puan)
Benimde Aralık 27 hafta ben bugün civile girdim aman Allahım 6 TL 8 TL 20 ile 35 TL arası vs vs gezsem neler neler alırdım hediyekik ürün almaya girmistim cıvıl e bebeğe göre daha uygun ve kaliteli gelmeye başladı e bebek de aldım tabi ama maddi durumdan bakarsak civildeki cesit fazlalığı daha fazla e bebeğin sadece bebeksi kokusu var :))))
(378 puan)
6-8 TL olan ne acaba?
(283 puan)
Yazlık ürünler ve badyler uzun kol
0 oy
(576 puan)
Bence artık alabilirsin. Daha onların etiketleri kesilip yıkanıp ütülenmesi var. Hastane çantası hazırlaması var. Çok ağırlaşınca zoe oluyor bunları yapmak.

Yeni doğan bebek bezi al 2 paket fln. Sonra ihtiyaç halinde alırsınız. Ben ilk bebeğimde 2 numara bezi o ka2az kullandım ki direkt 3 e geçtik. Genelde 2 numara az kullanılırmış zaten. Depolama yani =)

Makyaj pamuğu gibi kare pamuklardan al. Alt temzliği için sulandırıp yapacaksın. Gene de ıslak mendil de al bence lazım oluyor o da.

İç atlet çıtçıtlı zıbınlar varya ondan bence 10 tane bile olabilir. Zaten onlar çok pahalı değiller. Kakası ilk cıvık olunca hep taşıyor sırtına fln.

Hastane çıkış seti alıcaksın. İstersen set alma tek tek al sen nasıl istersen yani

Fermuarlı ya da çıtçıtlı tulum al gene bi 4 tane fln

Alt üst ayrı da al 3 4 tane

Bu dediklerimi alsan 8 tane kıyafeti olacak zaten. Yıkayıp kurutup tekrar hazır olmasına yetişir 8 tanesi.

Bebek battaniyesi de lazım

Şampuan fln onları da alman lazım

Aslında daha var da bunaltmayım =) 
0 oy
18.haftamda cinsiyeti öğrenince indirimleri yakaladıkça almaya başladım. Kıyafetleri genelde ebebek mobil uygulamadan aldım. Mağazaya göre daha uyguna bulabiliyorsunuz tabi takip etmek gerekli. 28 haftamda tüm alışverişi bitmişti. Yenidoğan olarak 3 tane 5 li hastane çıkış aldım o kadar geri kalanını 5 takım 3 6 aylık ve 5 takım 6 9 aylık aldım. Dogunca bebeğin kilosuna göre ekleme yaparım dedm. 
0 oy
(148 puan)
Bence civil de oldukça kaliteli.ilk ayları az alın ama bence çok da az almayın. Ben ikinci bebeğim diye  pek bir şey almadım. Ama ilkinde 30lara kalmamıştı. Bence en güzeli az az düzenli almak geç kalmamak . Şimdi 26dayim. Ve almaya başladım ve ihtiyaç gördüğüm şeyler var . Yavaş yavaş Alcam insAllah 
0 oy
(1,612 puan)
cok agirlasmadan alisverisini yapmani tavsiye ederim canim gercekten 30 dan sonra insan ne yurumeye hevesi kaliyor o yorgunlukla nede gönlünde olani gezip sevmeye heves kaliyor bu haftalarda ne yapabilirsen yap 
0 oy
(1,816 puan)
Benimds 25 haftalık bende ufaktan almaya başladim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 182 göst.
0 oy
5 cevap 525 göst.
0 oy
2 cevap 64 göst.

650,172 soru

3,423,966 cevap

4,255,973 yorum

183,744 üye

...