0 oy
415 göst.
Doğum kategorisinde (145 puan)
Hanımlar normal doğumun kolay olması için hurma yiyin merdiven inip çıkın diyorlar, kaçıncı haftada başlanması lazım sizler neler yaptınız faydasını gördünüz mü?
Gebelik haftası 34+6

4 Cevap

0 oy
(165 puan)
Bende bekleyim surda hyrli dogumlar olur ins
(145 puan)
Amin hepimiz için inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız
(165 puan)
Aminn
-Reklam-
0 oy
(495 puan)
Yapabiliyorsaniz yapın ben 32+3 deyim bir gram gücüm yok ben gücüm varken hep hareket ediyordum 4. 5. Aydan itibaren evi temizliyordum şu an her tarafım ağrıdan dökülüyor ve 1 gram hareket edecek gücüm yok bana normal doğum hayal olacak gibi birde benim bebek çok erken döndü aşağı 5. Ayda aşağıdaydı yumruk yapip sıkamıyorum bile elimi allah yardımcınız olsun enerjiniz varsa hareket edin yürüyüş merdiven çıkmak gibi hergün imkanınız yoksa ev temizlemek bile hareket .
(145 puan)
Canım benim Allahım güç kuvvet versin sana inşallah hayal diye düşünme valla benim de fazla kilom var tansiyonum var ona rağmen normal doğum planladık doktorla tabiiki ne olacağı belli olmaz Allah bilir herşeyi ama önemli olan evlatlarımıza sağlıkla kavuşmak sezaryenmiş normalmiş hiç önemli değil
0 oy
(235 puan)
Ben 36 da başladım hurma yemeye yürüyüş hep haftada iki üç gün yapıyordum zaten doktor suguat yap dedi kaşları gevşekecek hareketler yap dedi 37 haftada
(145 puan)
Doğum yaptınız mı gebelik devam mı
0 oy
(58 puan)
İnternette işin uzmanları var çok güzel anlatan,bir araştırın derim. 
(145 puan)
Araştırdım da çok fazla doktor var çok fazla doğum koçu var birbirinden çok aykırı şeyler söyleyenler var kafam çok karıştı önerebileceğiniz isimler varsa öğrenebilir miyim mümkünse şimdiden teşekkür ederim :)
(58 puan)
İşin özü ben de 36 dan sonra başladım yürüyüşe,comelmeye, hurma yemeye, evde zaten oturmaya vermiyorum kendimi , çünkü bir gün hareket etmesem diğer gün iyice hantal oluyorum sanki... Bunların hiç birinin size bir zararı yok, yani Dr aksini demiyor ise. İşe yaramıyor diyen prof da hamile pilatesi eğitmeni elçin demirel de var. Kesinlikle denemeye değer, anladığım kadarıyla bu egzersizler pelvik kaslarımızı güçlendirip,doğumda kolay yönetim sağlayacak ve açılma kolay olacak inşallah.  Ben ilk doğumda pek umursamadım, yapmadım pek, zor bir doğumdu, şimdi pişman olmayayım diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Size de tavsiye ederim:) hem de insan çok zinde ve güzel işler yaptığını hissedip,pozitif yüklü oluyor. Malum ,spor... Kesinlikle emrinmeden yorulmadan elinizden geleni yapın,gerisini sizi ve yavrunuzu Yaradana bırakın;)bu arada rica ederim,ne demek..

651,811 soru

3,430,436 cevap

4,263,070 yorum

184,230 üye

...