0 oy
1,270 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1,372 puan)
İyice pişirip yesem bir sıkıntı olur mu kızlar yiyeniniz var mı aranızda
Gebelik haftası 20+2

32 Cevap

0 oy
(136 puan)
Ye bacım ye ye birşey olmaz 3. Yavrum yolda canım ne isterse yerim tombul da donarlar birşey de olmaz pimpirikli hamile olmayın asitli mı çekti canım alırım iki yudum acı yerim soğuk su içerim  hijyene helal olmasına taze olmasına dikkat et yeter;-)
-Reklam-
0 oy
(3,474 puan)
Ye neden yemiyosun ki
0 oy
(631 puan)
Sucuğun bi zararı yokki katkılı ve koruyuculu olması dışında. Kasaplarda yapılanlarda eğer sucuk karışım baharatı kullanmadan kendileri yapıyorsa o sağlıklı olanı oluyor istediğin kadar ye
0 oy
(347 puan)
Yorumları çoğunu okudumda herkes ne var demiş. Kendi yaptiginda bişey yok elbette çünkü icine ne kattığını biliyorsun ama hazır sucuklarda içerisinde bazı koruyucu ve kimyasallar var ve bu senin için olmasa bile bebek için zararlı. Şimdi burda içerisindeki kimyasalları ve zararlarını anlatmak uzun olur. İlaç içmeyen hamileler bunları ne var diyip yiyebiliyor. Elbette aserme oluyor ozmn yemeyin demiyorlar sürekli tüketilmesini doğru bulmuyorlar. Arkadaşında canı çektiyse elbette iyi pişirip yiyebilir ama sürekli olmamasinda fayda var.
0 oy
(1,473 puan)
Kasaptan alınan sucuklardan alirsan hiç bisey olmaz ben hep yiyorum ji sknti yaşamadım sadece ısıl işlem görmüş ürünleri tuketmiyorum 
0 oy
(347 puan)

Yorumların çoğunu okudumda herkes ne var demiş. Kendi yaptiginda bişey yok elbette çünkü icine ne kattığını biliyorsun ama hazır sucuklarda içerisinde bazı koruyucu ve kimyasallar var ve bu senin için olmasa bile bebek için zararlı. Şimdi burda içerisindeki kimyasalları ve zararlarını anlatmak uzun olur. 

İlaç içmeyen hamileler bunları ne var diyip yiyebiliyor. Elbette aserme oluyor ozmn yemeyin demiyorlar sürekli tüketilmesini doğru bulmuyorlar. Arkadaşında canı çektiyse elbette iyi pişirip yiyebilir ama sürekli olmamasinda fayda var. 
0 oy
(12 puan)
Ne gibi sorun olur ki sucuktan etten bende 9+1 hamileyim hemen her sabah yiyorum kendimiz yaptırdık tanıdık kasaba 
0 oy
(813 puan)
Hiçbir gıda dan kendimi uzak tutmadım. Canım ne istediyse yedim... Hoş sucuk salam sosis gibi şeyler bu gebeliğimde pek istemedim ama yine de yedim ne bulduysam. 
0 oy
(73 puan)
Hamileliği bi hastalık gibi izlenim bırakıyorlar korkudan bisey yiyemioz walla ya bnmde o kadar canim çekiyor ki ama etrafımdakiler öyle bi korkutmuslar ki yiyemiyorum bile hamileligim boyunca kola kahve sucuk salam yemedim 32 haftadayim ama keşke o kadar korkutmasaydilar 
0 oy
(576 puan)

Yiyorum ben nolvak ki güzel bişir ye canım o kadar canın çektiyse. 

0 oy
(530 puan)
Biz kendimiz yaptırdık ve sürekli kızartıp yiyorum 
0 oy
(1,362 puan)
Ben yiyorum ara sıra hatta geçen gün evde pizza yaptım sucuk sosis koydum fırında 180 derecede pişiyor sonuçta... 

652,224 soru

3,432,123 cevap

4,264,995 yorum

184,340 üye

...