0 oy
214 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (2,063 puan)
32. Haftamdayım. Geçen günlerde karnımda minik minik çatlaklar oluştuğunu farkettim. Çok su içen biri degilim. Normalde de cildim kurudur. 

30. Haftadan bu yana her gün bebek yağı süren biriyim. 32'de çatlağı görünce ister istemez moralim bozuldu. Bu defa günde 3 kere bebe yağı+ arko nemlendirici krem sürmeye başladım. Cilt gerildikce daha kuruyor çünkü. Pul pul bile olabiliyor. Birkaç gün geçti bir baktım. Çatlaklar ilerlemeden sönmeye başlamış. Şuan pek bir şey kalmadı. Hâlâ günde 3-4 kez nemlendiriyorum. 

Yani çatlakları erken farkedip nemlendirmeyi arttirirsanız ilerlemeden geçiyor. Ben böyle gözlemledim. Eğer nemlendirmesem çatlak büyüyecek ve hep vücudumda kalacaktı.

Bir de yağlardan ziyade krem tarzı ürünler tercih edin. Kremler daha koyu kıvamlı oldukları için daha etkili oluyor. 

(Çok büyük catlaklarda işe yarayacağını düşünmüyorum)

1 cevap

0 oy
(3,764 puan)
Teşekkürler, aklımda bulunsun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 177 göst.
0 oy
8 cevap 218 göst.

685,138 soru

3,560,708 cevap

4,437,335 yorum

193,054 üye

...