0 oy
296 göst.
Doğum kategorisinde (104 puan)
Mrb kızlar  ben 38+6 haftalik hamileyim. Normal doğum bekliyorum inşallah, afedersiniz affınıza sığınarak söylüyorum 1 hafta önce eşimle ilişkiden sonra sapsarı kopkoyu bir baş parmağı ucu kadar parca düşürdüm çamasirima gelmişti. Ondan sonra Bi kaç kez tekrarladı bu... Ben de enfeksiyon sandim, ilk gebeliğim.  Az önce yeni bir şey öğrendim MUKUS TIKACI diye bisey varmış anlatılanlar ve resimler aynen benim 1 hafta önce yaşadığım belirtiymis meğer. Kızlar arada sancim var, bagirsaklarimdan sesler geliyor. Bebek çok kasiliyo. Dün yola çıktım 30 dk yolda asiri şiddetli bel sancısı çektim nefesim kesildi. Bebek kanalda ama nst sanci açılma yoktu 1 hafta önceki muayenede. Bol suquat,  sicak duş ve yürüyüş yapıyorum. Ben ne zaman doğururum sizce bu mukus tikaci olayından sonra?
Gebelik haftası 38+6

1 cevap

0 oy
(6,101 puan)
Mukus tıkacı dediğimiz şey halk arasında nişan gelmesi. Doktorunuza görünün bence. Nişan geldikten hemen sonra doğum yapan da var birkaç hafta sonra yapan da var. Ayrıca afedersiniz affınıza sığınıyorum diyecek bir şey yok, eşinizle birlikte olmak en doğal hakkınız niye insanlardan af diliyorsunuz suç mu sanki :)))
(104 puan)
Bugün gideceğim doktora inşallah madem Nisan gelmiş:) şey ne bileyim ben özel ya hani bir de bazen midelerimiz hassas oluyor ya ona istinaden af diledim çok incesiniz, çok anlayislisiniz siz ama ya :))
(6,101 puan)
Hepimiz bu yolla hamile kalmadık mı, bilmediğimiz şey mi :-P
Çok güzel bir doğum olsun inşallah, ağrısız sızısız kucağınıza alın gelin Allah'ın izniyle <3
(104 puan)
Ayy Allah razı olsun coook teşekkür ederim tatlı hanım :)))))
-Reklam-

649,181 soru

3,420,242 cevap

4,251,611 yorum

183,478 üye

...