0 oy
426 göst.
Doğum kategorisinde (314 puan)
bebeğinizn odasni kaç aylkkr ayyrdnz  allismas kaç gun sürdü zoor  surecc mi
Gebelik haftası 18

5 Cevap

0 oy
(459 puan)
2 yasinda sutten kesince ayırdım hem o daha rahat etti daha guzel uykusu duzene girdi hem bizm icin rahatlik oldu ama bn yanimda yatirmiodum hic ayni odada olsa besiginde uyutuyirdum odasiylada odamiz bitisik o sebeble sorun yapmadi odasini beraber sectik duzenledik yatagini kendi begendi gece uyandiginda hemen yanina gittim kendini guvende hissetti hic xorlanmadik besigini yatagini kurar kurmaz kaldrdik 
(459 puan)
Evet 2 yas sana simdi küçük  gelio ama cok akilli yrni kuşak hic merak etme seni cok şaşırtacak
(138 puan)
Aa evet şaşırdım valla :)
(459 puan)
Cabuk komusmayi ogrenmisti o sebeble anlasmamiz kolay oldu şükür emmeden ekserken tuvalet egitiminde oda ayirmada kolaylik oldu bizlere kendimi ifade etmeis lazim cocugun o zamam.hersey kolay oluyor onlara gereken zamani tanirsaniz hayat cok kolay
(138 puan)
Maşallah zeki.
(459 puan)
Bebek ya yürür ya konusur cok gec yürüdü bizimkide
-Reklam-
0 oy
(3,358 puan)
18 de başladım başarılı olamadım 24 de ayirdim
0 oy
(77 puan)
Bu bebekten bebeğe değişen bir durum. Ailenin ve bebeğin ihtiyaçları göz önüne alınmalı. Ben mecburen 7 aylıkken ayırdım. Aynı odada kendi yatağında yatıyordu. Biz yatakta dönsek uyanmaya başlamıştı. Sese karşı çok duyarlıydı, 3 yaşına girecek hala bu ses nereden geliyor diye sorar. Gündüz uykusunda denedim, hiç yadırgamadı. Gece bi cesaret hadi deneyim uyumazsa yanımıza alırız dedim. Çok güzel uyudu. Uyku süreleri uzadı.  Küçük olmasının avantajı oldu. 
(314 puan)
11 aylk bebegm var  kendim de  4 aylk hammileeym dogum da 16 aylk olcak  oğlum doogumdan  bir ay önce falann ayrsamm mi aynı odada zor olur ıkıss nasll yapsamm
(116 puan)
Tipkısının aynisi.biz de oyleydik.erken ayirdim rahat etti. azicik gicirtidan uyaniyordu..
(116 puan)
Ben yanina uzaniyodum besigi odasinda bazasi var.uzaniyordum uyuduktan sonra gidiyordum. Hala ayni.1 ay sonra dogum var.ben de o yonden dusunceliyim.2 yasinda kendi uyuyamiyor beni istiyor yaninda.ikiz bebek nasil yapacagim.artik yavas yavas alisacak yalniz birakcam 1 dk 2 dk 5 dk geliyorum sen yat diyerek.sureyi uzatacagim.insaallah yarar.
(77 puan)
Bebeğinizin ihtiyacına göre deneye bilirsiniz. Önce gündüz uykusunda deneyin. Alışınca gece de deneyin. İlk bir iki gece siz de onun odasında yatabilirsiniz. Alışınca konuşup, ihtiyacı olduğunda yanına geleceğinizi belirterek yanından ayrıla bilirsiniz. Bebeğinizin tepkisine göre süreyi ayarlayın. Umarım kolaylıkla halledersiniz.
0 oy
(488 puan)
2 yaşında anne sütünden kesince ayırdım şu an 5 yaşında 1 aydır bizimle yatıyor internetten zombiyi izlemiş çocuğu etkilemiş geceleri ağlıyor zombi geliyor korkuyorum diyor.Oyuncaklarını oynamıyor canlanır anne bana saldıracaklar diyor kullanmadığımız bi oda var hepsini oraya atmış.Yarın randevumuz var çocuk doktoruna götürecem.
0 oy
(182 puan)
3 yasinda bizim odamızda uyuyor.seneye düşünebilirim. Benim esim gece çalışıyor ben oğlumla uyuyorum o sebebten ayrilmiyoruz. Geceleri zaten evham yaparim birde oğlumdan ayri uyuyamam.

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 894 göst.
0 oy
6 cevap 274 göst.
15 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Berenibeklerken (541 puan) sordu
0 oy
9 cevap 507 göst.

651,134 soru

3,427,762 cevap

4,260,353 yorum

184,035 üye

...