0 oy
505 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde
Merhaba hanımlar sorum yukarıda merak ettim doğuma daha var ama bi araştırıyım dedim cokmu pahalı acaba

9 Cevap

0 oy
(281 puan)
Odayı değil kapıyı süsliycem ben inşallah canım. Tül kapı süsü bide yere koyulan ayaklı balonlardan aldım. Bi de bebişin yatağına takı yastığı yaptırdım o kadar. En uygunu 600 lira organizasyonların onda da herşey dahil değil. Ekstralarla 750 liraya çıkıyordu. 
Bazen böyle düşünüyorum gereksiz bişey diye ama süslü felan odaları görünce de heves etmiyo değilim
(5,660 puan)
Gereksiz degil aslinda guzel hatira birsuru hediyelik cikolatalqr falan almisdim masa kurmuşdum vs. Ama inanki glne gozun goruo ne gönlün göruo. O kaosda.:))gerci herkesde bir olmuo kimisi cikio makyajini yapio ojesini suruo vs sirf foto icin. Ben yerimden kalkip zar zor tuvalete gtsem bana asiri lüxdü.oyuzden suan 2. Dogumda hic ne hediyelik biseye  nede cikolqtaydi bilmmneydi ye gerek yok dogurayim hayirlisiyla eve atayim kendimi  yeter diyorum. :) heves ediosan ici de kalmasin yap.
(62 puan)
Gülmekten okuyamadım Casperiye bu sitede gördüğüm en gerçekçi yorum gözümden yaş geldi
(5,660 puan)
:)))  ama oyle gercekden fazlasi var eksigi yok.  Hatta sey  hastane cantasi listesi soranlara da bu tarz yaziorum listede en başa makyaj mazemesi  düzlestirici falan yaziolar  yarılıorum okurken . Ben duzlestiricimi ve masami ikisini bir almişdim yanima  sözde o an canim nasi isterse oyle yapcam duz yada dalgali o anki hissiyatima karar veremedim diye :))saci basi gec 2 gün diş fircalamadim aklima  bile gelmedi okadar lüx biseydi ihtiyac degildi diş fircalamak  benim icin o an olmasada olurdu :)  yani en temel ihtiyaclardan normalde:)))
(281 puan)
Hayır caanım süs mağazaları var ya oradan aldım zaten hepsini hazır satıyolardı. Sadece yastığını kendim yaptım. Pembe saten kumaş diktirdim üstüne silikonla. Ayıcık dantel yapıştırdım. Yapışkan harflerden ismini yazdım :)
-Reklam-
0 oy
(131 puan)
Ben hastane odasını susletmeyecegim sadece kapı süsünü aldım kapı süsünü kapıya takacağım o kadar 35+6
0 oy
(92 puan)
Ben bir organizasyonla anlastim hersey dahil onlardan 1500 tl ye ama gecen gün iptal ettik çunkü memorial grup süsleme vs kabul etmiyormuş kendim serbetlik aldım süslü aynalı sandıkta çikolata kapı süsü bir kaçta balon demeti dusunuyorum bakalım çaktirmadan sokabilirsek;)
0 oy
(323 puan)
Ben kendim süsledim çok da güzel oldu olumlu geri dönüşler aldım herkes beğendi yani malzemeleri netten sitelerden aldım evde hazırladım hastaneye geçince direk taktım yerleştirdim 
0 oy
(1,027 puan)
Bende bunu çok merak ediyorum. Susletme hevesim vardı ama haftalar yaklaştıkça ya bebek kuvezde vs kalırsa diye korku sardikcs vazgeçiyorum. Ya bebeği hastanede kuvezde  bırakır eve dönmek zorunda kalırsam bu sefer o süsleri ağlaya ağlaya sokmekte beni yaralar falan diye bir çıkmaza girdim :) 
(127 puan)
Nekadar negatif düşünüyorsunuz. Bu psikolojik açıdan çok yorucu bı durum size de zarar karninizdaki masuma da. Lütfen olumlu telkinlerde bulunun kendinize herşey güzel olsun :)
0 oy
(603 puan)
Bende çok istedim hastanede süsleme hizmeti vardı sordum 3500 dedi kendim bişeyler yapayım dedim şuan erken doğum riskim var herşeyden vazgectim sağlıklı gelsinler kuveze girmesinlerde başka bişey istemiyorum
0 oy
(1,171 puan)
Gerek yok kim gelecek acaba süsleyim herkez eve gelir
0 oy
(673 puan)

Herşeyini ben kendim yapıyorum hastane süslüyor fakat geri alıyor ben ise herseyini kendim yapıyorum kapısına tül aldım bebek yatağına tül aldım bı tane isimli kapı süsü yaptırdım şimdi balonlar Alicam hoşgeldin yazısı Alicam sonrada eve geçince tülleri yıkar evdeki kapıya yaparım ha şimdide beşik üstü dönence yapıyorum kendim ☺️

0 oy
(3,981 puan)
Bende kapı süsü aldım evde masa hızlıcam ben canım korona var odayı süslemeyi düşünmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 198 göst.
0 oy
15 cevap 985 göst.
0 oy
3 cevap 611 göst.

649,227 soru

3,420,439 cevap

4,251,903 yorum

183,489 üye

...