0 oy
659 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (190 puan)
kapalı
9 haftalık hamileyim d vitaminim çok düşük çıktığı için takviye vitamin bir de folik asit verdi doktor bunları kullanmaz isem sorun yaşar mıyım
Gebelik haftası 9
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevap

0 oy
(952 puan)
Tabiki sorun olur kullanman lazm ilaclari sakın aksatma
-Reklam-
0 oy
(120 puan)
Kullanmanda fayda var çünkü bebek büyüdükce sendeki demiri alıcak yetmeyecek ilerde sıkıntı yaşarsın tadından falan diyosan eğer ki bunları karşılayan besinler tüketmeni tavsiye ederim ben 7. ayıma giricem hala vitamin ve demiri kullanıyorum aralarda kaynanam kendi yapıyo pekmez içiyorum vs ne yaparsak onlar için :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benim 
0 oy
(56 puan)
Bu ilaçlar klasik tüm hamilelere veriliyor. Ben kimyasal ilaç yerine meyve sebze vs. tükettim vitaminler içlerinde var sonuçta daha sağlıklı ve doğal. Folik asit içeren besinler ye. Beslenmen iyi olursa gerek kalmıyor çok aksi bir durum olmadıkça biiznillah.
0 oy
(1,340 puan)
Benimde d vitaminim çok düşük çıktı kullanmamız gerek
0 oy
Bebeğinin gelişimi.icin elbette kullanmalısın. Zaten folic asit ilk 3 ay çok önemli kesinlikle kullanmalısın.

Verilen ilaclari içmez isen biraz zaman sonra senin vücudun çökmeye başlayacak zaten
0 oy
(2,349 puan)
Sorun yaşamaman icin veriliyor zaten.. kullnimda problem yaşıyorsan doktora soylersen farkli takviyeler verir.
0 oy
(329 puan)
İlaç kullanmak istemiyorsanız folik asit içeriği yüksek gıdalar tüketin diyecem ama çok önemli bir vitamin hem sağlıklı gebelik hem de bebeğinizin özellikle omurilik gelişimi için..tedbirimizi almamız gerekmez mi?D vitamininin ön maddesi deri altımızda depolanmış ve deriden aldığımız güneş ışığı ile D vitaminine dönüşüyor..dolayısıyla yeterli güneş alamadığımız için çoğunlukla eksikliğini yaşıyoruz..Kemiklerde kalsiyum, fosfor depolanmasını sağlıyor bebeğinizin ve sizin kemik iskelet sağlığı için çok önemli..
0 oy
Omir ılık açıklığı olur tamam dersen kullanma
0 oy
(3,235 puan)
Tabiki yaşarsınız. Eksikliklerinde neler olduğunu okuyun isterseniz internetten.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 264 göst.
0 oy
11 cevap 315 göst.
0 oy
4 cevap 287 göst.

651,250 soru

3,428,276 cevap

4,260,789 yorum

184,076 üye

...