0 oy
1,769 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (181 puan)
Kolay mı? Genel anestezi mi spinal mi deneyimlerinizi paylasirmisiniz

10 Cevap

0 oy
(1,415 puan)
Normal doğumda sezaryende kolay değil ikisininde zorlugu var. Spinal oldum mutlu ve memnunum
-Reklam-
0 oy
(1,144 puan)
Bence genel anestezi daha iyi
0 oy
(53 puan)
Bende ilk doğumumda genel anestezi oldum yani kendime geldikten sonra ağrım oldu sersem gibi oluyorsun zaten narkoz sağolsun:)) ama 2.gebeliğimde spinal sezeryan oldum başta korku vardı acaba hisseder miyim falan diye ama hiç bişey hissetmedim, aksine çok mutlu oldum çünkü ilk bebeğimi ben gördüm sesini duydum, şimdi 3.gebeliğim perşembe günü Allah nasip ederse doğumum var, onuda spinal olucam çok rahat gerçekten en azından kendindesin herşey şahit olmak çok güzel bir duygu:)))) 
Benim ikisi de spinal herşeyi hissediyorsun 3. Genel istiyorum tercih meselesini bilmiyorum ama bu sefer genel istiyorum
(465 puan)
Sadece dokunuşları hıssedıyorsun yoksa acı agrı olmuyor asla
Eve dokunuşlar bend epanik atak var mahvoluyorum
(53 puan)
Doktorlar zaten sana asla his kaybın yok olucak diye bişey demiyo sadece acı kaybının yok olacağını söylüyo herkesin kendi fikri tabi saygı duyarım..
0 oy
(1,779 puan)
Ben spinal olmuştum benim için kolaydı açıkçası 
0 oy
(149 puan)
Sezeryanda epidural oldum. Acı hissetmiyosunuz ama cekişme hissini çok hissettim.etrafta olan sesler falan duyuysun. Zaten bi serum veriyolar sakinleşmen için bi saf gibi oluyor insan.sırf o çekişme itme hissini bidaha hissetmemek için ikinciyi genel ansetezi olucam.
(465 puan)
Cekışme ıtme bunları hıssedıyorsun ama acı agrıyı asla hissetmiyorsun kı
Ay bende aynı çok kötü his inşallah genele müsade ederler
O his bile mahvediyor
0 oy
(429 puan)
Spinal anestezi güzel 2 defa oldum.

Birde belden uyuşturmanın epudiral şekli var bunda beline katater yerleştiriyorlar onu isteme. Yan etkileri çok 

Spinal de sadece iğne yapıyorlar beline 
0 oy
Ben 2 buçuk sene önce epidural anestezi(belden yapılıyor) ile sezeryan oldum.  Doğum esnasında tabi acı vs hissedilmiyor, uyanıksın ve bu en güzel tarafı bence çünkü bebek doğar doğmaz ilk ağlayışıni duyup görüyorsun :) . Sezeryan boyunca hafiif bir bulantım ve kusmam oldu. Sezeryandan yaklaşık 1-2 saat sonra ağrılarım başladım. Bol bol yurumen çok önemli,hem gaz açısından hem çabuk toparlanmak açısından. Yaklaşık 2 hafta kadar şiddetli ağrılarım oldu ama son toparlandım. Bütün ağrılara rağmen bol bol yürümeye çalıştım sürekli. 
0 oy
(758 puan)
Spinal oldum, kolaydi acikcasi tabi ameliyat sonucta agrilari oluyo ama bekledigin gibi degildi, ayni gun ayaga kalktim ertesi gun eve gectik bebegime falan hep kendim baktim, agrilarimda oldu ama dayanilmayacak gibi degildi,sadece suan 2.5 aylik olduk igne yapilan yer ve cevresi agriyo surekli egilince falan cok ayakta durunca gecer mi bilmiyorum
0 oy
(629 puan)
Spinal oldum dokunma  hissi oluyor ama ağrı sızı hissetmiyorsun 
0 oy
(117 puan)
Genel anestezi oldum canım rahattı elhamdülillah hiç çekmedim tabi gülerken felan ağrım oldu ama çok değil:) 3 buçuk sene olacak 2 hamileyim allahin izniyle 3 hafta sonra dogumum var tabi korku sardı beni :) 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 304 göst.
0 oy
2 cevap 99 göst.
0 oy
7 cevap 956 göst.
7 Aralık 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Murnesard (146 puan) sordu
0 oy
2 cevap 488 göst.
12 Eylül 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sibelin yavrusu (103 puan) sordu

652,054 soru

3,431,415 cevap

4,264,202 yorum

184,292 üye

...