0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (79 puan)
24 ve 32 hafta belgeleri özelden de alınır mı? Özelde zaten randevum var 23+6da. Gitmişken almak istiyorum. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. 
Gebelik haftası 22

8 Cevap

0 oy
(1,151 puan)
Evet alınıyor kadın doğum doktoru olması yeterli devlet yada özel fark etmez ben özelden almıştım 
(79 puan)
Tamam teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Devlet ya da özel fark etmiyor..ama şöyle ki .tam 24+0 oldugn gün raporu doktorundan alıp iş yerine vermen gerek yani günü gününe istiyorlar...yani ben de öyle istemişlerdi.sanirim her yerde aynıdır..müsama ya da esneklik gösterme durumu oluyor mu onu bilmiyorum.
(79 puan)
Tamam tamam 24te gideyim öyleyse, nolur nolmaz.
0 oy
Evet alabilirsiniz sürekli gittiğiniz doktorunuz ise gün de ayarlama yapar yani tam 24 haftalık olarak gösterebilir sorun olmaz. 
(79 puan)
Anladim tesekkur ederim
0 oy
(34 puan)
Kamuda çalışıyorum ben de özel kliniği olan doktorumdan aldım ve erken verebiliyorlar 24. Haftayı dolduracağınız günü baz alarak
(79 puan)
Acaba kaç gün evvelden alabilirim?
(34 puan)
Doktorun insiyatifine kalmış ben doktoruma 24+0 da gelirim dedim şimdiden vereyim dedi 23+3 teydi sanırım muayene.Aynı gün verdi ileri tarihli.Cünkü son adet tarihini. Baz alıyor .
(79 puan)
Yani tam anlamak için soruyorum. Evvelden veriyor fakat tarihini ileri yazıyor?
(34 puan)
Aynen öyle
0 oy
(254 puan)
Maske kalktiya hala qecerlimi bu idari izin
(79 puan)
Maske kalktı fakat bu izin covid izni, covid bitti mi?
(254 puan)
Hic bilmiyorum kullandiriyorlarmi iste bide neler yapmak qerekiyor bunun icin
0 oy
(198 puan)
Evet ben sağlık ocağından aldım ama özel de veriyor.
(79 puan)
Sağlık ocağı da mı veriyor?
(198 puan)
Ben sağlık ocağından aldım. Hatta sırf rapor alcam diye özelden randevu almıştım. İlaç yazdırmaya sağlık ocağına gittim. Orada doktor biz de verebiliyoruz dedi ben de randevumu iptal edip oradan aldım.
(79 puan)
Super tesekkur ederim
0 oy
(6 puan)
Bende özelden son adet tarihime göre 24. Haftayı doldurduğum gün aldım. Rapor değil zaten 24. haftalık gebe olduğunuzu bildiren bir kağıt bu. Dilekçemle beraber okul idaresine teslim ettim.
(79 puan)
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(201 puan)
Bu raporu sadece kamu görevlilerine mi veriyorlar devlet bünyesinde çalışanlara yoksa özel sektörde çalışan annelerde alabilir mi bu haftada bu raporu
(742 puan)
Özel sektöre vermiyorlar maalesef sadece kamu çalışanlarına veriliyor. O da amirin insiyatifinde, yani müdürü istemezse kullandırmayabiliyor.
(79 puan)
Mudurumuzun bu tür bir hakkı yok kesinlikle.
(742 puan)
Kararnameyi açıp okursanız,idarenin onayı ile ibaresini göreceksiniz. İşler aksamayacak şekilde,idarenin onayı ile, hizmetine ihtiyaç duyulduğunda göreve çağırılmak üzere yazıyor.
Bu kesin ve net verilecek bir hak değil. Kullanamayan çok arkadaşım var,personel eksikliği yüzünden evden çalışmak zorunda kalan,ya da haftanın 2 günü işe giden. Üstelik adalet bakanlığına bağlı çalışıyorum. Kesin verilmiş bir hak olsaydı sizce benim kurumumda bu hakkını yedirirmiydi arkadaşlar?
(79 puan)
Sakin olun. Okullarda mudurlerimizin bu türden hakkı mevcut değil. Diğer kamu kuruluşları hakkında bilgi vermedim. Sağlıkla kalın.
(742 puan)
Kararnamede adı geçen idare, sizin idari amirinizdir. İşlerin aksayıp aksamaması veya personel ihtiyacını öncelikle idari amiriniz olan müdürünüz bilir. Bakanlığın bu durumu tespiti zordur. Bu yüzden idari izin kullanma talebini reddetme hakkı idari amiriniz olan müdürünüze verilmiştir. O yüzden müdür diye belirttim.
Ama benim de duyduğum kadarıyla M.E.B şu ana kadar hep kullandırmış, eğer öğretmenseniz ve kurumunuz daha önce bunu verdiyse muhtemelen size de verecektir. Bende kullandım mesela,şu anda da 32. hafta çalışamaz raporu aldım.
Ama dediğim gibi kullanamayan arkadaşlarım var.
Sağlıklı doğumlar dilerim.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 565 göst.
0 oy
8 cevap 417 göst.

650,329 soru

3,424,597 cevap

4,256,788 yorum

183,779 üye

...