0 oy
286 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (306 puan)
Sorum yukarda kizlar iğne fln acıtıyor mu sonta fln uyusuncamj takılıyor m.ediyirm yaşayanlar bilgilendirebilrmi
Gebelik haftası 34

4 Cevap

0 oy
(227 puan)
İğne acıtmıyor kan alırken daha çok acıyor bence :) sonda uyuşturulduktan sonra takılıyor. Ben belden uyuşturma diye girdim ama ameliyat başlayınca panik yaptım ve uyutun beni dedim ve uyuttular. :))
(1,984 puan)
Ameliyat esnasında dokunmalari hissediyorsun diyolar doğru mu peki his oluyomu
(227 puan)
Rica ederim:)
(227 puan)
Ben hissettim gibi oldum o yüzden panik yapıp uyutuldum psikolojikte olabilir tabii bilemiyorum :)
(161 puan)
Sonda benim doğumdan yarım saat önce takıldı biraz acı verdi ama dayanilmaz digil sonra amiyathanede iğneyi yapmadan benle konuştular rahatlatmak için havadan sudan sonra ayaklarının altına merdiven koyup dizlerini gosune yasliyorsun omuzları öne doğru indiriyorsun zaten kıpırdamadan için her ihtimale karşı biri seni tutuyor nasıl kalçadan iğne oluyorsan aynen o kadar aciyor sonra yavaştan ayAklarindan bele doğru uyuşma oluyor amiliyata başlarken zaten önünu kapatıyorlar bişi görmüyorsun sadece karnında çok hafif bı sağa sola cekistirme hissi bebek alındıktan sonra sanki bebek içerde yoğun ve aralıksız tekme atıyormuş gibi his oluştu ama tekme acısı yoktu sadece hissiyat o. Tam 1.30 amiliyat  başladı 1.36 oğlum doğdu ve tam 2.00 de amiliyat bitti sonrasinda  4 saat ayaklarımda his yoktu biraz uzun oldu kusura bakma
(306 puan)
Canım baştan sonuna anlatın demiştim zaten çok teşekkürler cevaplarınız için
-Reklam-
0 oy
(153 puan)
Bende oglumu 36 da spinal anestezi ile dogurdum. Sana igne yapmadan sonda felan takmiyolar uyusuk oluyosun igneyi hic kipirdamaman icin seni tutuyolae amleiyat masasinda secde pozisyonunda oluyosun igne acisi pek hissetmedim. Sonra altina işer gibo belden asagi hemen bir sicaklik geliyo. Ben basladiklarinda yaptjklari herseyi hissettim ama aci hic hissetmedim cok panik yaptim oglumu bi 10 dakika sonra suratima koydular ve beni uyutun dayanamiyorum dedim 15 dakika kadar uyuttular uyandigimda odadaydim. Simdi 2. Ye hamileyim acaba tamamen mi anestezi olsammo diye dusunuyorum kendimi cok sıkıyorum. Yoksa yine beni dayanacagim yere kadar tutsunlar. Halbuki hic aci yok korkma ben kendi kendime bisiler hissettikce korktum yine korkuyorum.
(306 puan)
Cevabınız için teşekkür ederim
0 oy
(1,684 puan)
Sezeryandogumda spinal olmustum ilkinde tek canimjn acidigi ve unutamadigim damar yolu aciyolar ya benim ince oldugundan bulunmuyo hep.elimin ustunden actilar damar yolu acaip canim.yanmisti tek hatrladigim.o :-) spinal rahat bi yontem korkma igne faln acitmiyo nederlerse ameliyata girecegin zaman onlari cok iyi dinle yap canim.ozamn hic bisey olmaz.5 dk ya cikiyo zaten bebek:-)
(306 puan)
Cvabiniz için teşekkürler;)
0 oy
(197 puan)
Ben 8 gün önce doğum yaptım normalde çok cevval biriyim ama ameliyata girerken titremeye başladım genel oldum ve çıkışta herkes şok oldu hemen uyandım sonda çıktı hemen yürümeye başladım spinali göze alamadım hatta ameliyat masasındayken biri niye titriyosun sakın olsana dedi kolaysa yerime geç de titreme dedim ve 40 santim kist ve sağ yumurta ve tüpümû de aldılar ama çok çabuk topladım kendimi ama spinalden korktum 
(306 puan)
Geçmiş olsun çok cvbiniz için sağolun

İlgili sorular

650,205 soru

3,424,102 cevap

4,256,146 yorum

183,749 üye

...