0 oy
213 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (41 puan)
kapalı
Kızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum Ömer Asaf isimli çocuklar nasıl oluyor Ömer Asaf isminde çocukları olan yazsın
Gebelik haftası 37+4
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(260 puan)
Kulağa gayet hoş geliyor
(2 puan)
Benim oğlumun isminde Ömer Asaf 5 yaşına girdi çok uysal bir bebekligi geçti şimdide öyle devam ediyor çok şükür
(260 puan)
Evt çok güzel isim inşallah hep öyle olur
-Reklam-
0 oy
(433 puan)

Çok güzel eşimin dayısının oğlu oldu oda Ömer Asaf koydu. Hem dinimizde olan bimisim hem de erkeklerde Ömer kızlarda elif  ismindeki çocuklar çok uslu oluyor. Bana mı öyle denk geldi bilmiyorum <3:)

(1,645 puan)
Bence size denk gelmiş ya benim yeğenimin adı elif, yemin ediyorum ablam 6 yıl depresyondan çıkamadı doğduktan sonra o kadar yaramazdi. Oteki ablamın oğlu Ömer aşırı sinirli,aksi,alıngan cok zor bir çocuk.
Ömer ismini koyarken yanına mutlaka omu yumuşatmak isim koymak lazımmış.
Instagramda falan bi araştırın, isim numerolojisi ve frekansı hesaplanıyor. İsim tek başına hiç bir anlam ifade etmiyor. Soyisim ve burcu da etkili karakterin oluşmasında( genetik ve başka etkenlerden var tabi)
Ben beğendiğim isimleri bir tanıdığıma hesaplattiriyorum. Attila ismini çok severdim ama burcu ve soyadı vs birleşince içe kapanık,anneye cok düşkün ve asosyal bir çocuk olma ihtimali yüksek denildi vazgeçtim. Alp Tuğrul düşündük buda çok lider,yönetici vs çıktı. Bizim anne baba olarak burçlarının istedi bizim isimleri hesapladi bizde yönetici tipler olduğumuz için aile içi geçimsizlik cok olur, herkes birbirine laf dinletmek için uğraşır yıpratır denildi.
Alp ismi iş bitirici bir isimmis ama tek başına güçsüz kalırmış yanına isim arıyoruz, istediğiniz özelliklere göre şu harf olabilir ismin içinde gibi tavsiye veriyorlar

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 742 göst.
0 oy
11 cevap 373 göst.
0 oy
9 cevap 870 göst.
0 oy
4 cevap 210 göst.

651,769 soru

3,430,283 cevap

4,262,913 yorum

184,215 üye

...