0 oy
273 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (204 puan)
İlk gebeliğim 33 haftamdayim ne koydunuz çantanıza böyle abartmak istemiyorum ne girilecekse onu yazarmisiniz bazıları çok abartıyor
Gebelik haftası 33

4 Cevap

0 oy
(478 puan)
Bebege hastahane cikisii, bez, kendinize terlik pijama ped ic camasri belki bebege emzik biberon istdgnz adette alblrsnz bezi falan 
-Reklam-
0 oy
(334 puan)
Canım bende 32 +5 günlük oldum benimde çantam hazır benim koydum şunlar ve ben sezeryan olacam.     2 pijama .2 şer tane iç çamaşırı  atlet külot ve emzirme sütyeni 3 tane çorap. Kapalı bayan oldun için 1yazma ve taç yaptırdım rahat terlik . hasta bezi 3 tane depent koydum .

Bebek için ..1 tane özel isimli tulum 1 tane hastanesi çıkışı 2 tane 5 zıbın .şapka elçek çorap . bez 20 tane ıslak mendil .2 tane ince battaniye 1 tane el örgüsü battaniye .. puset ve puset minder takımı.

Sonra hastanede gerekli olarak bağzi şeyler var . Bardak .tabak bıçak peçete vb. Birde isteğe bağlı süsleme ve ikramlık gibi şeyler .benim 4 sezeryanim bunlar çok gerekli canım . Rabbim bütün hamişlerimiz kolay kurtarsın Rabbim yardımcımız olsun
(204 puan)
Bende isimli tulum yaptırdım da ilk kucağıniza geldiğinizde tulumu giydirmisleermiydi
(334 puan)
Valla canım bende ilk defa yaptırdım. İlk kıyafetleri tulum olarak sana getireceklerdir. Benim kız kardeşimle 2 ay önce doğum yaptı ve isimli tulum giydirdiler.
(204 puan)
O zaman tulumu vercem tulum icinede zıbın giyilecek herhalde ay bilmiyorum valah
(334 puan)
Tabiki içine 1tane zıbın ver.
Yani kısaca 1 içine giymesi için zıbın isimli tulum 1bez birde çorap  ve bir tane ince battaniye koy ebe  ye ver saten onlar sizi yönlendirir.
(204 puan)
Tam çok sağolun
0 oy
(803 puan)
Ben daha hazırlamadim ama şunları düşünüyorum. İki 5 li takım ve bir takım şapkalı tulum , 3 tane zıbın, iki çift çorap, bir tane yelek, ağız mendili, biberon, emzik, pişik kremi, bir tane kundaklama o için müslin örtü, bir tane kalın bir tanede ince battaniye. Bebek için bunlar bence abartısız bazıları gerçekten çok abartıyor geçen gün benim ablamda doğum yaptı ve benimkinden daha az şey koymuştu çantaya o bile yetti. Kendim için daha düşünmedim haftaya hazırlarım zaten.
(204 puan)
Bebeğim yaz bebeği  haziran sonu doğuyor kalın battaniye düşünmüyorum
(803 puan)
Benimde Haziran sonu kalın battaniyeden kastım pamuklu ince bir battaniye benimki çok çok kalın değil.
(204 puan)
Benim nohut bataniye çok çokta öncede değil onu yanıma almiyim dedim yada alsami
0 oy
(1,591 puan)

Avent göğüs kalkanı benim için çok faydalıydı.


Depend emici külottan da çok memnun kaldım. 

Bunun dışında emzirme önlüğü alabilirsin ama acemi olunca önlüğün altında emzirmek de pek kolay olmuyor gerçi. 

649,871 soru

3,422,871 cevap

4,254,741 yorum

183,677 üye

...