0 oy
317 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
kapalı
Kızlar 21 haftalik hamileyim ve kayinvalidemlerle beraber yaşıyorum bana çok eziyet ediyor onun yüzünden bütün kayinlarim kayinpederim bana düşman benimle konuşmuyor eşim desem oda annesi okadar iyi oyunculuk yapıyor ki oda ona inanıyor evlendigim günden beri kayinvalidem iftira bırakmadı attı etmediği hakaret kalmadı ama halen de kendimi inandiramiyorum kimseye kaynanam hep haklı ben hep suçlu duruma düşüyorum ayri eve çıkarmak için de durumumuz biraz kötü sizce napmaliyim nasıl tepki vermeliyim esime karşı kaynanama karşı lütfen yardım edin aglamadigim bir günüm bile geçmiyor bebeğime bisey olur diye çok korkuyorum 
Gebelik haftası 21
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

8 Cevap

+1 oy
Niye inandirmaya çalışıyorsun. Ailecek sana eziyet etmelerine ragmen birde cocuk yapip ödüllendirmeye mi gittin. Sana bunu yapan çocuğuna neler yapmaz. Varsa ailen kendi ailene söyle armut ağacından dusedin ya sahip çıksınlar sana.
(31 puan)
İki defa aileme söyledim babam beni almaya geldi esjmle kayinpederimin annesi  engel oldu ozamanlar hamile değildim bir kaç hafta düzeldiler ondan sonra tekrar kaynanam yavaş yavaş başladı yine şuan eşimde bana düşman etmeye çalışıyor onun için Kocam bana kızsın vursun sonra erkek oluyormuş öyle şuan size bu cevabı yazarken bile ağlayarak yazıyorum
Aglayarak yazma cagir babani deki bu is son raddesinde bityi gel ve beni al ve geri donmeyide düşünme karısını dovunceverkek olann cocugunuda döver. Sen esini teoene çıkarmışsın iyuce düşünürsen ne koca nede baba olur ondan. Sen gitmedigin icin oluyor bunlar nasilsa gidemiyor oluyor. Git bakalım oda erkekligi görsün.
(627 puan)
Git babanın evine canım aglama  bende yanlızım eşimin babası öz dayım benimle 3 senedir konusmuyorlar  ben hic bişey de yapmadım ertim kaynanam  dedikodu yaptı herkes bana küstü ben Allah a havale ettim sende et canım git ailenin evine seni sahipsiz sanmasınlar  eşin gelir seni alır merak etme benim ailem hic sahip cıkmadılar bana  gidecek yerim yoktu ablamın eşi öldü 1 kızı var  annem abim onunla yaşıyorlar neler cektim neler 5 sene hamile kalamadım  babam olsaydı keşke ah ah
-Reklam-
0 oy
(279 puan)
Bedel ödetmezsen böyle yapmaya devam ederler.Allah yardımcın olsun cok zor.Ben kaynanamla aynı evde yaşamıyorum ama oda cok karısırdı eşim önceliği ona verirdi.Bi gün eşyalarımı topladım aileme gittim bitti dedim. 3 gün 5 gün derken evine dön diye yalvardı o oldu.nasılsa susar nasılsa gitmez diye düşünüyorlarsa daha cok eziyet çekersin.Kitap okumayı seviyorsan Esra ezmeci bin bu konularla ilgili kitabı var yararlanabilirsin.Allahım yardımcın olsun.
0 oy
(500 puan)
Ablacım sen ayrı eve çıkmayı filan bırak bas tekmeyi sana inanmayan bir insanla bir ömür nasıl geçireceksin.
0 oy
(1,414 puan)
Evet sürekli ağlayıp üzülmek stres yapmak bebeğe tabi ki zarar verir. Yerinizde olsam dünya umrumda olmaz önüme gelene tekme atarım. O kadar da değil yahu konuşun adam akıllı ben sizin iğrenç ağızlarınızı çekip bebeğime eziyet etmek zorunda değilim diye. Hangi devirde yaşıyoruz ne cüretle zulüm edecekler hele o eşiniz Allah ıslah etsin akıl fikir versin ona neler neler söylenir siz de biliyorsunuz.
0 oy
(211 puan)
Canım çok uzuldum imkanın varsa kurtul ordan git 
0 oy
(1,475 puan)
Çok üzüntü stres erken doğuma da düşüğe de sebep olabilir ailen annen baban abilerin sana sahip çıkacak kimse yokmu seni onlara karşı koruyacak ezdirmeyecek Allah yar ve yardımcın olsun ne diye bilirim ki:((
0 oy
(446 puan)
Halen gitme şansın varsa durma,  babanın ve git. Çocuk düzeltir diye düşünme, öyle bir şey olmuyor çünkü. Çektiğin stres sana da bebeğine de zarar. Kaldı ki bu kafadaki adam çocuğuna da babalık etmez.

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,263 göst.
0 oy
9 cevap 245 göst.
21 Şubat 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Seha2104 (43 puan) sordu

650,249 soru

3,424,294 cevap

4,256,441 yorum

183,762 üye

...