0 oy
119 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
kapalı
Mrhba kızlar bende de hamilelikte kaygı problemi oldu beynim sürekli bişeyler üretiyor mesela dışarı cıkınca sanki İlk kez insanleri yuruyormuş gibi hissediyorum dışarı cıkınca sanki farklı gelecekmiş düşüncesi oluyor ve korkuyorum atlatan varsa bana yardımcı olursa sevinirim 
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(5,695 puan)
Nas felak ayetel kursi falan oku tatlim. Doguma en fazla 10 hafta kalmiş bian once atlatmaya calis olmadi psikologa git. Cocuk dogdukdan sonra zaten insan kafayi yeme seviyesine gelio yani ben oleydim.hamilelikde hersey gulluk gulistanlik da:) dogum sonrasiyla birleşmesin yani bi kaygi stres sorunu
-Reklam-
0 oy
(283 puan)
Benim de psikolojim bozuldu hamilelikte hep ters gitmesinden yatmaktan vsden doktorumla konuştum bana bitkisel pasiflora verdi arti psikolog arkadaşım var onunda yardimiyla o süreçten ciktim allaha bin şükür. 

Kesinlikle doktorunla görüş bir rahatlatici ilac arti profesyonel bir destek al. 
(9 puan)
Sende neler oluyordu
(283 puan)
Ben hamileligimin 8. haftadan beri yatiyordum kanamadan dolayi 1 hafta da hastaneye yattim sonrasinda psikolojim bozuldu aglama krizleri stres ve panik ataklar uykusuzluk bunları bayagi yaşadım sonra doktorum farketti benim iyi olmadığımı durumumu anlattim bitkisel bir ilac yazip profesyonel bir destek almami tavsiye etti.
Benim yakin arkadasim psikolog onunla basladik cok şükür atlattim hala strese bagli kaygi bozuklugu devam ediyor ama o zamanki kadar değil.
(9 puan)
İlacın afı nedit
(283 puan)
Bitkisel pasiflora ama doktorunuza mutlaka danisin.
0 oy
(627 puan)
 Bende tek kalınca aglıyrm ve dışarı cıkınca bebegime bişey olack sanıyrm canım ayetel kursi oku evden cıkmadan 7 defa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.

651,491 soru

3,429,265 cevap

4,261,778 yorum

184,135 üye

...