0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (9 puan)
kapalı
Mrhba kızlar bende de hamilelikte kaygı problemi oldu beynim sürekli bişeyler üretiyor mesela dışarı cıkınca sanki İlk kez insanleri yuruyormuş gibi hissediyorum dışarı cıkınca sanki farklı gelecekmiş düşüncesi oluyor ve korkuyorum atlatan varsa bana yardımcı olursa sevinirim 
Gebelik haftası 30
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(263 puan)
Daha önce yokmuydu canım.anlattigin şey dış dünyaya yabancılaşma ,korku endişe kısaca ankisyete oluyor.bende hep var tedavi görüyorum.ama daha öncesinde yoksa yeni basladiysa gebelikte de ortaya çıktığı oluyor 
(9 puan)
Geciyor mu peki
-Reklam-
0 oy
(470 puan)
Canım sakin ol inşallah. Rabbim gönlüne ferahlık versin. Anda kalmayı kolaylaştıracak şekilde mindfulness, meditasyon ve nefes Çalışması yapabilirsin. Youtube'da videolar var oradan bakarak yap. Hamilelik Yogası da iyi gelebilir. 
0 oy
(68 puan)
Bende de korku hasıl oldu, arabalardan yoldan sokaktan kediden köpekten korkuyorum, her şey tehlike gözüküyor, zarar verecekmiş gibi, tamamıyla içgüdüler ama, üzerine düşünmemeye çalışmalısın, önlenmesi gereken bir durum değil bence, hamilelikte koku duyusunun daha iyi çalışması dahi güdüsel, yenilenden zehirlenmemek, bebeği tehlikeden korumak içinmiş. 
(9 puan)
Nasıl başa çıkıyorsun peki
(263 puan)
Başa çıkmaya calis.ustune git mesela.yapamiyorsan doktor yardımı al canım gecikmeden.psikiyatri yada psikolog dan.ben ilaç alıyorum mesela dodoktorum bırakmamami cunku bana lohusaligin daha zor gecicegini söyledi.seninde artmadan destek almalisin cnm bence anlattığına göre.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 119 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
0 cevap 34 göst.

651,425 soru

3,428,965 cevap

4,261,495 yorum

184,121 üye

...