+1 oy
662 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (2 puan)
Kızlar 38+3 üm bekliyorum ama yeri rahat galiba sesi soluğu yok. Kızlar eğer gelmezse daha fazla Suni sanciyla dogum yapacağım ve ben suni sanci almak istemiyorum. Kendi sancimla doğum yapmam için ne yapmam lazım. Yalanci sancılar var ama düzene girmiyor bi türlü alt tarafında aşırı baskı var hareket edemiyorum egilemiyorum kalkamıyorum yatarken dönemiyorum  çok acıyor ve batıyor ne yapmam lazım Kızlar 
Gebelik haftası 38+3

7 Cevap

0 oy
(95 puan)
Bolca yürü canım hareket ve spor yap 
-Reklam-
0 oy
(30 puan)
Hurma ye kuru hurma açılma yapıyormuş
0 oy
(26 puan)
Rabbim yardımcımız olsun ahududu yaprağı çayı iç sancı başlatıyor açılma yapıyor ve suni sancıya gerek kalmıyor 
0 oy
(243 puan)
İlk gebeliğimde hareketliydim yürüdüm herşeyi yaptım ama sancim gelmedi 42 hafta olunca mecbur suni sanciyla geldi bazı insanlar da kendı sancısı gelmiyor ne yapsakta şuan ikinci gebeliğim tek duam kendi sancimin gelmesi
0 oy
(3,235 puan)
Kendinizi zorlayın, yürüyüş yapın, squat yapın, merdiven inip çıkın, hurma yiyin, ananas yiyin, ahududu yaprağı çayı için, adaçayı için, sıcak duş alın veya küvete oturun, cinsel ilişkiye girin, göğüsleri uyarın, pilates topunun üstünde dairesel hareketler yapın, eğilerek yer silin. Bunları yaptığınız halde gelmiyorsa da akışına bırakın. :)
0 oy
Daha çok erken ama sancı ve belirtiler için . Sonuçta gebelik 40 hafta . İki kez doğum yaptım oğlumu 24 gün önce dünyaya getirdim . Ve ikisininde de önceden hiç bir belirti ağrı sancı olmadan tam 40+0 da kendi sancımla doğurdum . Tabi önceden hazırlık yapın doğum için orası ayrı ama vaktinden önce geldin diye strese girmeyin vakit de geçmiyo öyle olunca .
0 oy
(584 puan)
Bol bol ama yürü ve ılık boya yap biraz da için de dur bunalar iyi geliyoru allah yardımıcın olsun kuzum inaşallah kolay doğum olur.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 281 göst.

650,298 soru

3,424,467 cevap

4,256,633 yorum

183,769 üye

...