0 oy
1,445 göst.
Doğum kategorisinde (79 puan)
Doğum yaparken annesinin hastaneye gelmesini istemeyen var mi? Sanki süreci daha da zorlastirirmis gibi geliyor, duygusallığı ve her şeye karışmasıyla. (Kendi annem)

Sadece eşimin abisi ve eltimi istiyorum. Bu normal bir istek mi sizce yoksa garip mi karşılanır? Hatta belki babamla üvey annemi bile isterim ama annemi istemiyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? 
Gebelik haftası 32+5

32 Cevap

0 oy
(239 puan)
Canin kimi istiyorsa onu al yanina eltin neyse ama eşinin abisi olmaz lohusa kadının yanında kanaman olacak bebek emecek karnına dikisine bakacjlar o olmaz benm ikincu amlytnda sadce eşim vardı hatta büyük kızım o zmn4 yaşındaydı oda yanmzdaydi odada berbr kaldık bir gece onunla da bebeklede ilgilndik hiç bir siknti olmamsti kiminle rahat edicksen o gelsn cokda kalabalak etme başını bana sorarsan

Şimdi ben 3 amlytmi olucm yine sadce eşim olur yanmda 
(79 puan)
Ben de sezeryen olacağım kısmetse ve ben de ınsallah eşim dışında kimseyi istemiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için.
-Reklam-
0 oy
(56 puan)
Bende annemi istiyorum,ilk çocuğum ve kayınvalıdem herşeyine karışan bi tip  sanki kendi çocuğu gibi herşeye sahiplenmeye başladı şimdiden  çocuğa gıydırcegım kıyafetleri bile kendi karar veriyor   ben ilk kez anne  olucam bu kadar karışması sınırlarımı bozuyor obyuzden yanımda annemi istiyorum annemin gelmesine bile karışıyor kadın
(79 puan)
Ya iste siz nasıl kayinvalidenize sinir oluyorsanız ben de anneme oluyorum. Sanki ona yapıyorum bebeğimi. Şimdiden hak iddia ediyor deliriyorum.
0 oy
(444 puan)
CANIMMM BENİM.HAKLISIN.ANNESININ YANINDA BUYUMEYENLER EL GIBI OLUYOR GERCEKTEN.BURADA ÖNEMLİ OLAN BİYOLOJİK BAĞIN DEGIL.KENDINI KİME YAKIN HISSEDIYORSAN VE YANINDA RAHAT EDECEKSEN ONU ÇAĞIR.INS BEBIKIN SENINLE VE BABASIYLA BÜYÜR.
(79 puan)
Tesekkur ederim. Cok haklısınız.
0 oy
(15 puan)
Sana en çok kimin yardımcı olacağını düşünüyosan onu çağır yanında. Keza bende öyle yapmayı düşünüyorum 2. Doğumum olacak muhtemelen bayram haftasına gelecek o yüzden eşimden başka kimsenin olmasını istemiyorum. O hamilelik sendromuna tekrar girmek benide korkutuyor o yüzden hastaneyede evede belirli bir süre kimseyi alma taraftarı değilim.
(79 puan)
Benim de bayram haftasına geliyor kısmetse ve ben de insallah eşim dışında kimseyi istemiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için.
0 oy
(200 puan)
Yanımda olsunlar isterim moral veriyor korkum azalır ama malesef benim annem yanımda olamicak kayın validem gelemez galiba uzak ikiside
(79 puan)
Allah güç kuvvet versin inşallah
0 oy
(242 puan)
Sana tek söyleyeceğim yanında sadece seni mutlu edecek insanlar olsun
(79 puan)
Evet çok haklısınız. Eşim dışında kimse gerekmez insallah ve birlikte halledip çıkarız Amin.
(242 puan)
Halledersiniz inşallah orda önemli olan senin ve bebeğini sağlığı mutluluğu
0 oy
(40 puan)
Daha önce de bir postunuza denk gelmiştim bence sizin annenizle olan probleminizi aşmanız gerekiyor. Görüşmek zorunda degilsiniz affetmek zorunda da degilsiniz kendinizi mecbur hissetmeyin bu sizin hayatiniz nasil ki anneniz sizi hayatina dahil etmemis simdi ayni hak sizde de var.  annenize olan duygularinizi onunla paylaşıp yuzlesirseniz inan çok rahatlarsiniz.belli ki bu durum sizi epey bir rahatsiz ediyor
(79 puan)
düzenledi
Dikkatiniz ve cevabınız için teşekkür. Pdr sanırım branşınız, ben de İngilizce öğretmeniyim. Annem bir ergenden farksız ve iletişim kurmak imkansız. Denemedim sanmayın. Bir söyle on isit. Ama hayatimdan çıkarmaya kalkınca da hasta oluyor. Eşine aratıp ağlıyor kendini paraliyor. Sanırsınız daha el kadarken elin kadınına bırakmamış da hayat boyu dip dibe yaşamışız. Affedeli cok oldu ama her zaman yeni bir kazık atıyor.
(40 puan)
Evet pdr :)) ..Aslında 'zor bir ailede büyümek' adlı kitabi tavsiye edebilirim size o kitapta kendinizi bulacaksiniz. Ve dediğim gibi anneniz bile olsa affetmek hayatinizda tutmak zorunda değilsiniz sınırlarınızı çizin ve bundan asla vicdan azabı duymayın cocukken bir bağ kuramadiysaniz artık çok geç. Ve bencil ebeveynle yasamak gercekten sizi çok yıpratır
0 oy
(99 puan)

Bende kendi annemden başkasın İstemem ama bizimkiker kayın validem öz annem halam kızı herkes gelir kesin:D:D

(79 puan)
Kolay gelsin :) cümbür cemaat desenize
0 oy
(21 puan)
İnsanların içinde yaşadıklarını kimse bilemez canım yadırgancak bi durum değil bu sana kim iyi geliyorsa yanında iyi hissettiğin insanlar olmalı bence Rabbim hayırlı doğumlar versin, bir avazda kurtarsın inşallah. 
(79 puan)
Amin cümlemize kolaylık versin inşallah
0 oy
(76 puan)
Ben,benim o. Yanımda eşimden başka hiç kimeseyi istemiyorum. Bu benim bebeğimin ve babasının arasında yaşanması gereken özel bir an kavuşma anımız, aile olma anımız. Bu kıymetli ana başkalarının dahil olmasını istemiyorum. Ben bebeğimiz doğduktan sonra haber vermek istiyorum kendi annem de dahil olmak üzere herkese..ve sizi de çok iyi anlıyorum kimseyi kırmayın elbette ancak mutsuz bir doğum anınız da olmasın nasıl isterseniz öyle yapın. Anneler yardımcı olur demiş herkes ama en son 20 30 sene önce doğum yapmış anneler de bazen ne doktor ne hemşire dinlemek istemiyor kendi bildiğini okuyor müdahale etsen Bi türlü etmesen Bi türlü.. Biraz uzun yazdım ama önemli olan bizim rahatlığımız hamilelikten anneliğe geçiş anını olabildiğince rahat ve huzurlu gerçekleştirmek..

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. 
(79 puan)
Uzun falan değil tam olarak icimdekini zihnimdekini yazmışsınız. Iste tüm olay bu degil mi? Bu eşimle ve bebeğimle yaşamam gereken bir an.

Ayni güzel dilekleri sizin icin dilerim.
(76 puan)
Teşekkür ederim, umarım hepimiz sağlıkla mutlulukla hayal ettiğimiz gibi alırız bebeklerimizi kucağımıza..
0 oy
(873 puan)
Hayır cok normal bir istek bende iki görümcemi istiyorum yanımda 
(873 puan)
Birde büyük eltim var oda olur onun kızlarıda olur
(79 puan)
Kiminle rahat edeceksek onlar gelmeli tabi ama ben insallah eşimden başkasını istemiyorum.
0 oy
(549 puan)
Vardır bir sebebi.. Benim annemin haberi bile yok torunu olacağından 36 haftalığım.. Evlendim evleneli görüşmüyorum bir sürü şey yaşattı bana.. Anne bile demek istemiyorum o kelimeye yakışmadığı için... Babamı da kardeşlerimi de kendisine çekti.. Kimsem kalmadı eşimden başka.. Rabbim herşeyi görüyor eşim yanımda olsun evladım sağlıkla dünyaya gelsin yeter bana.. Rabbim emanetini hakkıyla büyütüp her daim ona sahip çıkmayı hayırlı imanlı bir şekilde yetiştirmeyi nasip etsin inşallah.. İlla herkesin yanında annesi olacak diye birşey yok herkesin annesi aynı değil.. 
(79 puan)
Cok üzüldüm. Anne derken bana da zor geliyor biliyor musunuz? Cok zor anne dedim zaten ben ona. On yasimdaydim tanıştığımızda. Allah affetsin günaha giriyrosak ama olmuyor be kardeşim olmuyor işte.
(549 puan)
Keşke bizim günahı düşündüğümüz kadar onlar da düşünseydi.. Ben artık takmıyorum alıştım.. Anne baba hakkı varsa evlat olarak bizim de hakkımız var..
(79 puan)
Allah işlerimizi kolaylastirsin. Anasizlarin Allah'a iki kat ihtiyacı var. Sırtımı boşluğa dayayarak büyüdüm beni bebekken terk ettiği için. Ama cok sukur bu günlere geldik işte. Siz de eşinize bebeğinize sarılın ben öyle yapacağım.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 325 göst.
+1 oy
14 cevap 498 göst.
23 Kasım 2022 Doğum kategorisinde ggc (204 puan) sordu
0 oy
0 cevap 159 göst.
13 Haziran 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Hanzade25 (2 puan) sordu

650,093 soru

3,423,689 cevap

4,255,643 yorum

183,728 üye

...