0 oy
343 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (102 puan)
22 haftalık hamileyim ve hemen hemen her gece rüya görüyorum bazen korku ile titreyerek uyaniyorum bazen Ruyamda doğum yaptığımı yüksek yerlerde gezdiğimi işte ne bileyim  lakasiz şeyler  görüyorum  rüyasız gecem yok. Rüyanın etkisinden mi nedir uyandığımda karnım ağrıyor. Aklıma gelmiyor degil Bu durum bebeğimi etkiler mi? 
Gebelik haftası 22

10 Cevap

0 oy
(545 puan)
Hormonların etkisi, normalde asla rüya görmeyen biriyim, ilk hamileligimde o rüyalardan dolayı hamilelikten nefret etmiştim... Bir sorun olmaz merak etmeyin, doğurup hormonların etkisi bitince geçiyorlar.
(102 puan)
Biliyorum psikoljik bi durum farkindayim ama bebeğe zarar olursa gelişiminde vs ondan korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Korkutuyorlar canim hamilelikte oluyor böyle şeyler baş ucuna yüksek biyere kuranı kerim koy bidaha görmezsin bende 1 haftadır yaptım rahatım 
0 oy
(372 puan)
Yok canım bebeğe ne gibi bir zarar vercek vermez bir fr onu takip benve iyice kendine sıkıntı yaratma.
0 oy
(1,654 puan)
Bende şimdi kötü bir rüyaya uyandjm. Hamilelik de hersey olabiliyor. Depresyon kötü ruh hali çabası. İnşallah kolay çabuk geçer bu günler 
0 oy
(363 puan)
Hamilelikte normal bence ben de çok görüyordum bi ara
0 oy
Abdestine dilkt et ayetel kutsi falan Felak nas okuyarak uyu aklına getirme öyle şeyler yaşanılan hetşey bilincaltı ve psikolojik canım ne kadar kafanda ise o kadar senle geliyor, ben okdar korku filmi falan izliyorum aksine kafamı rahatlatıyor, rüyamda da görmüyorum ben ona ay çok kokuyorum desem etkilensem emin ol rüyalarım da neler neler görürdüm :) şu bizim beyin varya beyin herşey orda bitiyor fıstık.. 
0 oy
(2,631 puan)
Canım bende yaşamıştım bu durumu her gebeligimde yaşamadım ama 3.bebegimde ve 4.bebegimde yaşadım sonra araştırdığımda aslında bu rüyaların sebebinin bebeğin beyin gelişimine bağlı olduğunu duymuştum. Yani bunlar malesef ne kadar can sıkıcı olsa da gayet normal
0 oy
(300 puan)
Bende Canm valla
0 oy
(48 puan)
Her gece yatağına girdiğinde Ayetel Kürsi, Felak , ve nas süreler ini oku . O an Allah'ın izniyle kötü rüya görmezsin. Benim eşim gece çalışıyor ben evde tek kalıyorum 35 haftalık gebeyim gebeligim süresince her gece okudum bir gün unutsam hemen korkunç rüyalar görüyorum. O yüzden mutlaka oku hatta Ayetel Kürsi 7 defa okusan daha büyük etki edermiş. Benim bildiğim korku iyi değil bebek etkileniyor.
Bende öyle herşeye alıştım hayat bu biz aslında en zoru başarıyoruz ki Allah bizi buna da bu güze duyguları da yaşamayı nasip etti iyi ile kötüsü ile herşeyi yaşamaya hazırlıklı Bi gücümüz var kadınlar olarak herşetin üstüsindrn geliriz yeter ki isteyelim bence cocuk olayı bizi daha da güclü tutuyo cok şükür bin şükür.  Ben de okuyorum daha fazla yöneldim cocuk haberi alınca ruhu da temizliyo kafanda ki kötü düşünceleri de alıyor, bencede sen bizim dedigimz şeyleri Bi dene güzelim gecer inş :)
0 oy
(2,854 puan)
Canım ilk trimester bitene kadar ben de öyleydim. Hep hormonlardan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 307 göst.
0 oy
2 cevap 129 göst.
26 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sibel2021 (257 puan) sordu
0 oy
3 cevap 176 göst.
0 oy
2 cevap 137 göst.

646,576 soru

3,410,888 cevap

4,240,277 yorum

182,761 üye

...