0 oy
270 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
Arkadaşlar merhaba öğretmenim ve doğumum Ağustosta görünüyor. Doğum öncesi iznim haliyle yaza denk geliyor ben bu izni doğum sonrasına aktarabiliyor muyum? 

8 Cevap

0 oy
(1,797 puan)
Bildiğim kadarıyla hayır.arkadaşımda öğretmen.doğumu temmuz 30.oda yaz tatilini dopum izni olarak kullandı.aslında bu konuda bi düzenleme yapılması lazım.
(2,851 puan)
Her koşulda seve seve 2 aylıkken bırakıp bebeni dönüyorsun hayatım işine.
(921 puan)
Anladım canım. Allah kolaylık versin vallaha zor. Keşke bir düzenleme getirilse.
(76 puan)
Yanılmıyorsam çalışabilir raporu alabilirsiniz ilk bebeğimde rapor almaya gittiğimde doktorum çalışabilir raporu mu istiyorsun yoksa çalışamaz raporu mu istiyorsun diye sormuştu
(921 puan)
Yaz tatili miydi canım o zaman
(76 puan)
Hayır değildi
-Reklam-
0 oy
(6,099 puan)
Hayır maalesef. 
0 oy
(22 puan)
Bende öğretmenim Temmuz 26 da doğum yaptım, sonra normal doğum sonrası izin kullandım, başka da doğum öncesi izin sonraya aktarılmadi, bayağı zor oldu açıkçası 
(65 puan)
Evet cok zor bir durum gercekten benim erken doğum ihtimalim de var umarım zamanında olurda Ağustos sonunu bulurum bari
0 oy
(490 puan)
Ben özel sektörde muhasebeciyim şimdi insan kaynakları müdürü ile görüştüm eğer doktor doğuma kadar çalışabilir raporu verirse çalışmayı uygun görür ise doğumdan önce 2 ay doğumdan sonra 2 ay olan izni doğumdan sonra kullanabilirsiniz dedi. Tabi Resmi kurumlarda farklı bir prosedür var mı bilmiyorum.
(65 puan)
Özel sektör bu konuda daha iyi gerçekten biz kullanamıyormuşuz malesef
(490 puan)
Çalışma bakanlığına danışır misiniz size yardımcı olur net bilgi verir belki her okul kendi kafasına göre hareket ediyordur hakkınız varsa yemesinler
0 oy
(23 puan)
Merhaba canım bende öğretmenim. İlk dogumum hazıran ayının sonundaydı dogum sonrası iznim tamamen yaz tatiline denk geldi ve hiç kullanmadım. eylülde ücretsiz izne ayrılmıştım. Maalesef normal memur gibi düşünülüyoruz bu konuda.
(23 puan)
Hoş şimdi 2. Dogumumu yaptım. Oda Mayıs sonu oldu yine iznin bir kısmı yaz tatiline gidiyor,, y
(65 puan)
Ben ilk doğumumu martta yapmıştım onda ikinci dönemi kapatmıştım ama bunda birinci dönemi kapatmam zor gibi duruyor
0 oy
(216 puan)
Bende de aynı durum var yaza geldi maalesef sadece 32 haftadan sonra fazladan 2 hafta çalıştım ki 34 izne ayrılmış olayım diye 
0 oy
(621 puan)
32 den sonra fiilen calismis olmak gerekiyormus malesef.ben iki hafta kadar calismis oldum.temmuz sonu dogumum olacak.dogumsonrasinin 1 ayı tatile denk gelmis olacak.dogum oncesinden de 2 hafta aktarmis olacagim sadece.
(65 puan)
Sizinki daha da kötü olmuş gercekten
(270 puan)
Merhaba, 32de çalışabilir raporunu alma zamanım ağustosun 25i gibi oluyor. Eylülde okullar açılıyor zaten, ben çalışabilir raporu alıp seminer dönemine başlayabiliyor muyum acaba?
0 oy
(171 puan)
Aktaramiyorsun canım. Benimde öğretmenim ve doğumum ağustosta bende iznimi kullanamadim 

644,063 soru

3,401,791 cevap

4,229,061 yorum

182,134 üye

...