0 oy
290 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (270 puan)
Merhaba 21 ağustosta 32 haftam geliyor. Çalışabilir raporu alıcam ama öğretmenler yaz tatilinde alamaz demişler. Ama okulum 5 eylülde(uyum haftası) açılıyor ve 3 hafta okula gidebileceğim. 37.haftaya kadar uzatmada sıkıntı yaşar mıyım, doğum sonrasına aktarmak istiyorum?
Gebelik haftası 29

4 Cevap

0 oy
(30 puan)
Merhabalar ben de çalışabilir raporu aldım. Benimki çoğul gebelik olduğu için 30. Haftada başladı iznim ve o hafta çalışabilir raporu aldım. Bir sıkıntı olmadı. Müdürüm sistemden bakınca görevde göründüğünü söyledi.
(270 puan)
Yaza denk geldiği için çalışmıyoruz. Doğum sonrasına aktarılabilecek mi hocam pek sanmıyorum?
-Reklam-
0 oy
(22 puan)
Yaz tatilinde alırsanız boşa gider izniniz, o yüzden uyum haftasında alın, kaç hafta kalmış olursa olsun siz 37 ye kadar isterseniz çalışabilirsiniz. Müdür yardımcısıyım ama şu açıdan da belirtmek isterim ki sene başından yerinize birini bulmak daha kolay iken 3 hafta çocuklarla sizin ilgilenmeniz ve sonrasında başka öğretmen bulmak zor oluyor hem idare hem çocuklar açısından. Hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı doğumlar :) 
(270 puan)
Zaten ne kadar çalışabileceğimi ben de bilmiyorum. Çocukları da düşündüm hocam ama ailem yanımda yok bir hafta bile doğumdan sonra kâr sayılacak bana.
(6 puan)
Hocam iznin doğumdan sonrasına kalması için eylülğn ilk haftası alsak oluyor mu benim de 8 günüm ağustosta kalıyor. 32dwn büyük olduğumuz halde doktora 32 yazdırabilirsek tabi
(22 puan)
1-2 Eylül'de idari izinliyiz zaten o tarihe almayın ama 5 eylülden itibaren eğer 32.haftaniz doluyorsa izne ayrılabilirsiniz. Ama izne ayrilirsaniz hakkınızı kullanmış olacağınız için aktaracağınız izin kalmaz, Ağustostan da izin aktaramazsiniz çünkü yaz tatiline denk geliyor.
0 oy
(3 puan)
Yaz tatiline denk gelen haftalar malesef daha sonraya aktarılamıyor
(270 puan)
Çalışabiliri 32.haftada alsam, eylül ayına gelen 3 hafta okula gidersem onlar sonraya aktarılır ama değil mi hocam? 1 hafta bile kârdır, ailem yakınımda değil.
0 oy
(921 puan)
Ben de şuan 33+4 üm ben de 32 dolunca çalışabilir raporu aldım canım 
(270 puan)
Yazın okula gitmiyoruz şu an, izinler sonraya aktarılabilecek mi hocam olmuyor sanıyorum?
(921 puan)
Bunu bende çok düşündüm oluyor mu olmuyor mu diye en son doktora gidince söyledim yaklaşık 2 hafta kadar önceydi o da yazdı. Milli eğitime gönderdim belgenin aslını sonra da arayıp görüştüm tamam hocam şuan yapılacak bir şey yok, çalışamaz raporunu alınca onu da gönderirseniz o zaman işleme koyarız izne ayrılırsınız dedi. Özellikle sordum emin olmak için şuan iznimden gitmiyor yani demi dedim hayır dedi şube müdürü. Ben de emin olamadım okul müdürümü aradım sistemden baktı izinli görünmüyorum görevde yazıyor hala raporlu ya da izinli yazmıyor. Ha sorarsanız hala emin miyim hayır değilim. Hala içimde acabalar var ama durum böyle :D
(270 puan)
Sağol hocam umarım gönlümüzce olur
(921 puan)
Umarım hocam :)

647,976 soru

3,415,776 cevap

4,246,229 yorum

183,150 üye

...