0 oy
274 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (24 puan)
4 temmuz 5.40 ta spinal sezeryan ile doğum yaptım kızlar. Bebeğim ultrason ölçümlerinde 3”2-3 hafta geriden geliyordu. En son bakıldığın 2200 gram civarındaydı doğduğunda 1950 gram doğdu. 2 gündür küvezde. Son haftalar suyum azalmıştı. Ve bebek geriden geliyordu.Sorularınız varsa beklerim. Araştırma yaparken çok fazla kirli bilgi vs vardı. Benim durumu yaşayanlara yardımcı olmak isterim.
Gebelik haftası Doğdu

2 Cevap

0 oy
Gecmis olsun ,Kaç haftalikken dogum yaptınız bebek Kaç hafta ile uyumlu gidiyordu geriden geliyor diye mi su azlığı için erken doğum oldu ciğer gelistirici igne yapıldı mı?
(673 puan)
Aynı sorun bendede var bebeğimin 1 hafta önce suyu geldi ciğer geliştirici iğne vuruldum sancılar var
Sağlıkla alir çıkarsınız bebeginizi inşallah.
(673 puan)
Amin inşallah tek korkum kuvez ☹️
(14 puan)
canim biran once saglikla çıkar bebegin insallah benimde 3 hafta geriden geliyor 37 de alcam demisti doktor yarin 37+4 olacam pazartsi gttim persembe bida gel ddi 3 gunde 1 gidiyorum gelişim disinda bi sorun yok heralde almicak bu gdsle bende korkuyorum artık karnimda bisi olacak diye
(24 puan)
Sıkı takibini asla bırakma canım. Hareketlerini takipte kal bebeğinin mutlaka. Zor kararlar bunlar tabikide en güzel yer anne karnı haftası dolana kadar. Ama bazen istemeden erken gelebiliyor minişler
-Reklam-
0 oy
(799 puan)
Sapa sağlam bebeğine kavuş bebeklerimiz hep sağlıklı olsun benim merak ettiğim şu neden bitiyor acaba bebek mi içiyor yada su bizden akıp gidiyor mu bu konuda bilginiz var mı 
(24 puan)
Bazı durumda suyun geldiğini biz anlayamıyormuşuz su sızıntı şeklinde geliyormuş. Bazı durumlarda ise tıbbi olarak doktorlarında sebep söyleyemediği bir durummuş.
(799 puan)
Peki ultrosona girdiğimizde suyuna bakınca normal iyi felan diyor ama olabiliyormuymuş sormanın nedeni bende böyle hissediyorum bazen ıslaklık hissediyorum en son 30 haftada gittim normal dedi suyu idrar kaciriyorsun dur dedi ama kaçırıyorum sanki uf valla bilmiyorum sağlıkla gelsin bütün bebekler başka hiç bir şey istemiyorum teşekkür ederim yorumun için :))
(24 puan)
Amin inşallah saglıkla gelip saglıkla büyüsünler hepside inşallah. Valla çok şüpheleniyorsan turnusol kağıdıyla deneyenler var. Ben deneyemedim ama ultrasonda sıvının azaldığı net bi şekilde görünüyor bana doktorum söylemişti.
(799 puan)
Saol kuzum :))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 48 göst.
+2 oy
4 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 325 göst.

651,287 soru

3,428,426 cevap

4,260,926 yorum

184,089 üye

...