0 oy
229 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
kapalı
Devlet Hastanesi'nde salı günü doğumum olacak Allah'ın izniyle . Plesentami almak istiyorum hastahane de bırakmak istemiyorum ne yapmalıyım ? Böyle birşey yaşayan var mı , bir de aşı olmasını istemiyorum, hepatit bağışıklılığım var aşı olmaması için dilekçe vermem gerekir mi ( aşılar hiç masum değil)nasıl bir yol izlemeliyim ?  Benim bu isteklerimin (plasentaların kozmetik sektöründe ve farklı sektörlerde kullanılması gibi sebepleri var).Benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz lütfen bilinçsiz ve kırıcı yorumlar yapmayın iyi niyetli cevap verilmesini istiyorum. Onun dışında lütfen boş yorumlar olmasın.
Gebelik haftası 39+1
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

+1 oy
(272 puan)
Çocuk hasta olsa yana yana doktora gidiceksin ama bu cahilliği bırakın aşı karşıtlığı nedir ya hala 
(18 puan)
Arkadaşım seviyeli olursanız hakaret etmek zorunda kalmayız bizde yapay etleriniz cıvalı masum aşılarınız üzerini kapatıp görmezden geldiğiniz aşı sonrası yaşanan çocuk felcleri, otizmler ve daha bir sürü bağışıklık immün sistemi azaltıp yok etmeye çalışan sözde modern tıp sizin olsun , o küçük beyninizle zekamizı yargılamak düşmez. Biraz makale okuyun dizi izleyeceginize!
O küçük beynin o kadar büyüktü neden tıp okumadın iki karsit makale okuyunca ordinalyus profoser oluyorsun. Yedigin ictigin soludugun havanin icindekileride öğren bu kadar zehirli bir dunyaya ne diye cocuk getiriyorsun madem. Modern tipa guvenmiyorsan çocuğunu evde dogurur plasentasini gomer hic bir asi yaptirmadan doktora goturmezsin olur biter. Modern tipta sana bayiliyordu
(272 puan)
Çocuk kalıcı Bi hastalığa yakalansa vebali ile nasıl baş edeceksin tut ki çocuk felci geçirdi Allah korusun ama yapma
(107 puan)
Bu yorumun alnı olsa öpmek isterdim gerçekten Bahire Hanım yürekten kutluyorum:)Modern tıp ve bilime inanmayan insanların sağlık hizmetlerinden faydalanması saçma. Evde kendi tetkik ve tedavilerini üst düzey bilgileriyle gerçekleştirebilirler.
-Reklam-
0 oy
(53 puan)
Aşı ile ilgili benim de kafam karışık. Çok fazla aşı karşıtı var. Civa filan koyuyorlarmış içine. Ama yaptırmamayı da göze alamıyorum. Sonra ya bir şey olursa diye.
Azin içindeki civa yedigimiz baliktan yada bir cok sebzeden daha az. Dr osman Gönülali seyredin muhakak. Bu asi karsiti kisilerin bilimsel dayanagi yol. Sadece teoren tipkki dunya duzculer gibi. Suan ictigin suda mikroplastik yedigin hersembze ve meyvede mikro kimyasal var. Aldigin hava zaten kirli.
0 oy
(279 puan)
Plesentayı almak için önceden bildirmen gerekiyor sanırım.Tam emin değilim.Aşı için de istemediğini belirtirsen sana kağıt imzalatıyorlar 
0 oy

Senin hepatit bağışıklığın bebeğe geçmez olası bir durumunda bebeğe oluşabilecek zararları karşılar imza verirsin olur biter. Ve ilk defa plesantanin kozmetikte kullanıldığını duydum bizim ulkemizde isi bitince tibbi atik olarak yakılıyor. Hastanene sorar imzanin atarsin istersin.


Ancak asi karşıtlığı büyük tehlike bununla ilgili bir cok çocuk doktorlarının videolari var. ancak beyin kodlama yapan karsitlar yuzunden onlar dikkate alınmıyor. Hatta avrupa ülkelerinde bir cok hastalık yenide türediği icin ceza sistemi bile uygulandı.
(18 puan)
Lütfen kendi dogru zannettikleriniz sizde kalsın , üzerini kapatın açmayın.
(769 puan)
Hayatında hiç hepatit hastası gördün mü acaba ? Çok basit zannediyosunuz her şeyi. Bilinçsiz kırıcı yorumlar yapılmasın yazmışsınız gelene geçene hakaret vari cevaplar veriyorsunuz. Çok biliyorsan bu platformda işiniz ne. Burdaki yazan hamilelerin hiç biri kadın doğum uzmanı değil neticede.
Ayni sizin kafadan bir arkadaşım nerdeyse çocuğunu bu sahte bilinclilikle öldürüyordu. Buyrun devam edin çocuğunuz sizin olabilir ancak yaşamıni Allah bahşetti siz ziyan edin diye degil.
(769 puan)
Çocuğu geçtim abim ilik nakli olduğu için bütün aşıları sıfırlandı ve ilk geçirdiği hastalık hepatit oldu. Aylarca hastanede yattı ve ben aşılı olduğum için aylarca refakatçi olarak kaldım yanında. Karaciğeri iflas edecekti aylarca çekti o hastalığı. Kulaktan dolma şeylerle internetten okudukları iki yazıyla kendilerini prof zannediyor insanlar birde bilmişlik yapıyorlar ona kayıtsız kalamıyor işte insan.
0 oy
(107 puan)
Bilinçaltınızı bu tarz şeylerle yormamanızı tavsiye ederim. Plasentanız inanılmaz kıymetliyse isteyin ona bir şey diyemem. Çok fazla dizi ve film izliyor olabilirsiniz.Ancak aşı yaptırmak istemeyişinize kayıtsız kalamayacağım. Yıl 2022, lütfen bebeğinizin sağlığı için gereken aşıları yaptırın. Sağlıklı ve aklı selim günler dilerim.
(18 puan)
Ev de televizyon kullanmıyoruz kendi çocuğum ile ilgili kararları bırakın da biz verelim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 256 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
6 Nisan 2023 Doğum kategorisinde Tugba Inan (63 puan) sordu
0 oy
3 cevap 107 göst.

651,262 soru

3,428,322 cevap

4,260,842 yorum

184,084 üye

...