0 oy
126 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (195 puan)
35 haftada bacak ve kol 3 hafta geride olması böyle oluota doğum yapan varmı arkadaşlar bı sıkıntı oldumu bebekte
Gebelik haftası 35

1 cevap

0 oy
(29 puan)
Bana da demişlerdi çok fazla iyi beslendim kapattı arayı. Fazla protein ve kalsiyum ağırlıklı beslendim. 2 haftalık gerilik vardı bende de. 3 haftalık ara zamanla 4 hafta 5 hafta gerilik şeklinde artmazsa sorun olacağını düşünmüyorum.
(195 puan)
Neler yediniz yardımcı olur musunuz lutfen
(29 puan)
İneklerin doğum yaptıktan sonraki o sarımsı koyu sütünü kaynatıp muzla beraber blender dan geçirip içtim. (Kaynayınca lor gibi oldu ama blenderden geçirince pürüzsüz oldu isterseniz normal sütle kıvamı açabilirsiniz biraz )Uyanır uyanmaz kahvaltıdan önce öğlen ve akşam uyumadan önce içtim.  Çiğ badem ve ceviz yedim bol bol. En az 100 gram kaşar ve 50 gram kadar beyaz peynir2 haşlanmış yumurta yedim tahin pekmez yedim yoğurt yedim akşamları da bakliyat veya et ağırlıklı beslenmeye dikkat ettim. Yemeklerin yanında salata ya da cacık yaptım. Kuru üzüm ve mevsim meyvelerinden yedim. Bende bu şekilde kilo aldım baya ama veririm önemli değil. Ayrıca şeker ve karbonhidrati azaltmıştım ama ona da devam ettim bunların yanında.  Normalde erken doğum olcakti 37 de alacaklardı ama şuan 39 olmak üzereyiz büyüyor ve gelişiyor kendisinin gelmesini bekleyeceğiz artık çok şükür. O doğum sonrası ilk sütten bulamıyorum artık onun yerine protein sütler var markette onlardan almaya başladım. Umarım sizin için de faydalı olur.
(29 puan)
Ayrıca yedikten içtikten 5-10 dk falan sonra soluma uzandım. Bu sayede kilo aldı ve kol bacak kısalığı düzeldi çok şükür bunlar benim tecrübelerim ne kadar sağlıklı veya doğru bilmiyorum tabiki.. Bir de 30 üncü haftadan sonra oluşan bu tarz gerilikler ara açılmazsa sorun olmuyor sanırım araştırmıştım biraz içinizi ferah tutmaya çalışın.
(195 puan)
Çok teşekkür ederim hepsini yapicam Allah razı olsun
(195 puan)
Bugün 35 oldum bide çektiğim rezilliği bilseniz Kastamonu'da yasiyorum İst cerahpasaya günü bir gidiyorum bebek için doğum orda olicak hemofili olduğum için bakmiyolar birda bi geliyorum ayaklarım sis bı hafta kendime gelemiyorum kadın doğum ilgilenmiyo hemotoloji Dr söyledim oda perinotolojiye yolladı daha iyi ilgilensin diye ilk muatnede böyle deyimce sok oldum çok ağladım isallah bişey olmaz kısalık deyince neler canlandirdim ben aklımda yari yarıya yok gibi düşündüm
(29 puan)
Birkaç cm kısalık sadece ilk duyduğumda bende ağlamıştım ama doğumdan sonra toparlar kısa sürede bazı doktorlar çok fazla abartıyor detayına inmeden. İnşallah zamanını da beklerse ideal boya ulaşır. Kısa doğsa bile hemen büyüyorlar.  Bu konu hakkinda da çok yorum okudum çoğu normal doğmuş çoğu da bir iki cm kısalık demiş ama arayı kapatmış çabucak.
(195 puan)
İsallah içim rahatladı teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 142 göst.
21 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kalbimin mercimegi (195 puan) sordu
0 oy
1 cevap 75 göst.
16 Eylül 2023 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Sseema (28 puan) sordu
0 oy
3 cevap 238 göst.
4 Eylül 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Mirayem (4 puan) sordu
0 oy
0 cevap 70 göst.
20 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Kalbimin mercimegi (195 puan) sordu

651,195 soru

3,427,994 cevap

4,260,559 yorum

184,052 üye

...