0 oy
471 göst.
Doğum kategorisinde (68 puan)
Merhaba canlar, emzirme dönemi olsun, her detay ile ilgili bebekle takip edeceğimiz hangi uygulamaları indireceksiniz telefonunuza, okuduğunuz dergi, kitap öneriniz, sosyal medya takip öneriniz var mı? Bu bebisleri ilk yıllarda en sağlıklı en mutlu nasıl büyütebiliriz? Ben biraz tek kalacağım bebekle maalesef, anneler uzakta.
Gebelik haftası 36+1

5 Cevap

0 oy
(1,299 puan)
Ay bende burda bekleyim.. Aynı sekilde annem en fazla 10 gün kalır yanımda sonra tek kqlcagım :) 33+0
(966 puan)
Alismakla alakali bi durrum degil cnm dogum oldugu an annelilige alision internetten bak ister arastir bi 40 gun neden yalbiz kalinmaz diye simdi bisi soylesem korkutabilirim nette net aciklamasi var basina gelenlerde var tanidigim
(149 puan)
Benim yanımda ilk geceden itibaren kimse kalmadı maalesef. Eşim sağolsun iyiki o vardı da her işime koştu.
(966 puan)
Esinde olsa televizyon seside olsada yine tek olmamak cok ama cok iyi
(1,299 puan)
Eşimde babalık izniyle yıllık izinden kullansa anca 15 gün yanımda olabilir bilmiyorum ya kendimi de korkutmak istemem zaten pimpirikli biriyim :)
(966 puan)
:)) korkutma korkutma kendini televizyonun sesini acarsin yeterli gelir ev sessiz kalmasin yeter
-Reklam-
0 oy
(490 puan)
Bende yanlız kalacağım doğumda annem kayınvalidem gelir ama çalıştıkları için yanımda kalamayacaklar. Eşim de yurtdışında çalışıyor mecburen tek başıma idare edeceğim. Benim dogumumda okul dönemine denk geliyor ablamlarda gelemeyecek benim içinde bir deneyim olacak bence. Tek başına mücadele etmeden yapılan herşeyde tökezleme ihtimali oluyor iş hayatı olsun özel hayat buda bir sınav bence.
0 oy
(79 puan)
Hanımlar inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alrz.

Size bi tavsiye vermek istyrm. Ben 3 cuye hamileyim ve 2 cocugumudq kendim buyuttm kendi annem doğumuma geldi bana yardımcı oldu kaynanam cocuk doğduktan bi iki gün sonra geldi ve evde yanımda 2  gün fln kaldı kendi annem küçük çocuğa değmeye korkuyu acaba biyerni bise olrmu diye kaynanamin 3 cocuk büyütmüş ama çok  bilgisiz ve çok bilmiş gibi davrnyordu  benim ilk cocugumda ben onlardan daha deneyimliydim norml doğum yaptm 2 oğlumda ve eve glip çocuklarımın banyosunda hersyini ben yaptm hiç korkulcak bise yok sadece panik yapmayın yeter kadınlar hersyi halleder dicem şu hani tek kalmak istmyrsunux ya gerçekten tek kalmak daha iyi bebeğinize daha çok vakit geçeriyirsnz kimse karışmyo daha rahat oluyrsnz bebekle daha ilgili olyrsnz aile bazn çok karışıyor şunu sole yap bole yp diye sizin eliniz ayagnz dolaşıyor her kafadan bi ses tek olmak daha iyi  tabi sezeryan doğum baskadr dikişli olduğu icin bende 3 cuyu sezerjan yapcm bakalm nasıl olck ama  ondada biran önce toparlanıp kimseyi karstrmcm baştan aileye nasl davranrsnz öyle gider ben 2 cocugumdada kimseyi karstrmdm sizde karstrmayin derm yoksa diğer cocukta flnda karışırlar sen bilmezsin  ilk cocugun deneyimli deglsn diye önden siz davrnin çocuğunuza sahip çıkın derim ben bunları yasadm deneyimledm kimse yargılamasin sonuçta her anne her kaynana bi degl başınızı agrittm kusura bakmyn 
(149 puan)
Katiliyorum size haklisiniz
0 oy
(1,167 puan)
Kizlar istediğiniz uygulamayı videoyu izleyin ama Bebek doğduğunda onun için sizden daha iyisi olamaz insan öyle bir oluyor ki şanki 40 yıldır bebek bakıyor gibi elbette araştırmak bilgilenmek güzeldir ama o anneliğin verdiği Duygu bin profesör e değer emin olun:)
0 oy
Sol üst köşede bebek bakımı bölümü var orayi kullanabilirsiniz.

Ayrica dr osman gonulal ve instagram hemsireannedeneyimlerimi takip edebilirsiniz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 830 göst.
0 oy
0 cevap 282 göst.
+1 oy
1 cevap 250 göst.
29 Kasım 2022 Doğum kategorisinde Sema233 (618 puan) sordu

647,236 soru

3,413,138 cevap

4,242,978 yorum

182,944 üye

...