0 oy
114 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (642 puan)
Bu sabah bı uyandım bigazlar ağrıyor burun tıkanmış aman Allahım büyük ihtimalle dolaptan sürekli süt içmekten oldu. Ne iyi gelir kızlar dut pekmezi yesem birşey olur mu? Önerdiginiz birşey var mı?
Gebelik haftası 4+6

4 Cevap

0 oy
(154 puan)
Balla toz zencefill karistirip doğrudan yutmak iyi gelir canim. Birde bana en iyi gelen bol.bol ilik su içmek. Gecmis olsun.
-Reklam-
0 oy
(329 puan)
Her ihtimale karşı kovit tesdi ver gecen pazar uyandim boğaz ağrısına burun tikanikligina  Pazartesi eklem ağrısı  Sali test verdim pozitiv iyice yayılmış önlem almacli verin derim geçmiş olsun 
(642 puan)
Evden hiç dışarı çıkmıyorum ki olmam imkansız gibi birşey inşallah degilimdir bu güne kadar hiç test bile vermedim
0 oy
(1,035 puan)
Merhaba canım benim de boğazım indi soğuk içecekten ilaçta kullanamıyoruz 1 haftadır çekiyorum yapacak bsey yok . Iyi beslenmeye çalışıyorum ballı nane limon , ballı süt vs içiyorum 
0 oy
(894 puan)
Çok soğuk ve çok sıcak şeyler tüketme.. İçeceklerin hep ılık olmalı.. Bal, zencefil karışımı at ağızına emerek yavaş yavaş yut iyi gelebilir. Onun haricinde tabi ki ıhlamur.. Ilık ıhlamur tüketebilirsin.. Bir tavaya bir tatlı kaşığı tereyağı çok yakmadan ısıt erit sonra bir tatlı kaşığı pekmez koyup ye bu da çok iyi geliyor.. Bebeğime bile yaptım bunu balgam da çok süper söker boğazı da rahatlatır.. Onun haricinde bir bardak tuzlu su yap ağızını kapatıp ara ara gargara yap mikroplar kırılsın.. Yutma suyu at ağızından..

Ayrıca kovid olma ihtimalini de bir düşün.. Durum geçici görünmüyorsa mutlaka doktora git.. Kendine de iyi baktın mı tamam bu iş :) :) 
(642 puan)
Çok tatlısınız teşekkür ederim
(894 puan)
Rica ederim canım :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.

649,567 soru

3,421,799 cevap

4,253,538 yorum

183,590 üye

...