0 oy
229 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)
 Sanki biri bogrumde oturmuş gibi daralıyor nefesim .. çok kötü bişey gebeliğim hala başındayım . Sırt üstü uzanmamaya calsiyom yan uzanmama rağmen oluyo sizdede oluyo mu ?

13+ 5
Gebelik haftası 13+5

4 Cevap

0 oy
(187 puan)
İnanin ben de öyle bir nefes darlığı var ki nefes alabilmem icin oturur vaziyette öne doğru eğilmem ve esnemem gerekiyor, kaç gece üst üste hastaneye gittim, tansiyonum çok düştü, nst de sancı çıktı. Göğüs hastalıklarına gittim bir şey çıkmadı, ki zaten benimki psikolojik. Gerçi doğum doktorum bebek baskisindan olabilir dedi. Bir ilaç verdi çok az iyi geldi tamamen kesmedi ama. 

İlacın adını bilerek yazmıyorum gebeyiz ve doktorun bilgisi dışında yanlış yönlendirip ilaç kullanmanıza sebep olmak istemem.

Rabbim şifa versin inşaallah 
(187 puan)
Solunum testi değil de ciğer filmi çekildi çelik yelek giydirilip temiz çıktı. Acilde boş oksijen verildi çare etmedi, daha sonra ilaç kayıp verdiler yine işe yaramadı, bir şey bulunamayinca gebeliğe bağlı dediler. Ama öyle kilolu biri değilim, 33 hafta gebe 55 kiloyum.
(187 puan)
Göğüs doktoru en son bebeğin baskı yapıyor olabileceğini söyledi.
(15 puan)
Önce varmiydi peki hamile olmadn önce
(187 puan)
Bundan 3 sene önce çok büyük bir travmatik olayda nefesim sıkışmıştı ama bundan çok daha kötü durumdaydım.
Şu an yani on gün veya yaklaşık iki haftadır oturarak uyuyorum, ilacı uyumadan hemen önce alıyorum ve yastıkları oturarak uyuyacak pozisyona getiriyorum.
Bir de bi alerji ilacı ilacı var doktorlara sordum onay verdiler onu alabilirsiniz sizde uyku yapıyor gece uyuyabilmek için, çünkü uykusuzlukta Cidden bir problem.
(15 puan)
Derin nefesinizi alırken boğazını bişe sıkiyo gibi mi oluyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(58 puan)
İyi daha şimdiden oyleysen işin zor
0 oy
(833 puan)
Soğuk algınlığı var sende bu kadar erken bu olmaz
0 oy
(1,068 puan)
Bende öyleyim ama bende panik atak ve tiroid sıkıntısı var sen bir dr söyle bunu çünkü çok erken 

İlgili sorular

650,021 soru

3,423,472 cevap

4,255,368 yorum

183,716 üye

...