0 oy
169 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (139 puan)
38. Haftadayım. Bebeğimi kucağıma almama çok az kaldı hayırlısıyla inşallah. Bazen çok iyi hissediyorum. Bazen aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Bu tarz düşüncelere kapılan var mı benim gibi ? 
Gebelik haftası 38

4 Cevap

0 oy
(74 puan)
Bendə 38 4 gunumdeyim bendə bazen hemen olsun diyorum bazendə hayir olmasin hala cok erken diyorum duyqusal boşluk icindeyim eşim cok destek oluyor sende eşindrn destek al mutlaka ve unutma dunaydaki en guzel duyqudur anelik :))her şeye raman onu kucana alib koklamak var sonunda ;)
(139 puan)
Teşekkürler yorumunuz için. Aynen katılıyorum.  Bu duygular da normal diye düşünüyorum. Inşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
(74 puan)
İnşAllah rica ederim
-Reklam-
0 oy
(135 puan)
Aynı haftadayız haftaua doğuma gideceğim bir iki haftadır inanılmaz duygu karmaşası yaşıyorum ve bence çok normal :'( aşırı duygusalım yürürken yanlışlıkla karıncanın üstüne bassam ağlayasım geliyor :( aklıma garip garip kötü düşünceler geliyor ölüm gibi hastalık gibi sonra hemen dua okuyorum Yasin İnşirah suresi Ayetel kürsi... Yani o şekilde rahatlamaya çalışıyorum inancınızı bilemiyorum tabi ama dua etmeyi tavsiye edebilirim çok rahatlatıyor. Ne olursa olsun sonunda gönlümü ferhlatmaya calısıyorum kendi kendime düşüncelerimin üstüne gidiyorum.. Allah büyüktür insallah hayırlısı ile yavrularımızı kucaklarımıza alırız ❤️
(139 puan)
Teşekkürler yorumunuz için. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım.
0 oy
(369 puan)
Bende 37+3 um ama yok böyle bir duygu karmaşası yok boyle bir psikoloji o durumdayım yani nasıl anlatacağımi bile bilmiyorum o derece diyebilirim. 
0 oy
(450 puan)
Aynı haftada değiliz ama aynı durumdayım 

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...