0 oy
196 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (521 puan)
Önce sağ bacağımın küçük bir kısmında kaşıntı ve sinek ısırığı gibi kırmızı kabarcıklar oluştu. Fazla olmadığı için ciddiye almadım. Dün bileğim kaşındı  ve kolumu açtığımda sol kolun da böyle lekelerle kaplandığını gördüm. Vücudumun başka yerlerinde yok gibi. Sadece bir bacak ve kolda böyle şeyler olmasının nedeni ne olabilir? Uyuz salgını var diyorlar, uyuz böyle bölgesel mi olur? Yoksa başka sıkıntı olabilir mi? Daha önce yaşadınız mı? Doktorum farklı şehirde ve burada tek devlet hastanesi var, randevu bulmak çok zor. O yüzden endişelendim.
Gebelik haftası 15

3 Cevap

0 oy
(5 puan)
Suan bende aynı dueumdayım uyuz salgını var neypsam gecmıyo
(521 puan)
Çok geçmiş olsun, acaba uyuz olduğu kesin mi sizin, doktor teşhis koydu mu? Nasıl ortaya çıktı önce belirtileriniz
-Reklam-
0 oy
(5 puan)
Denemedıgım ılac kalmadı ben suan 35 hFtalıgım 3 aydır bogusuyrm suan sırke nne yagı rahatlattı ama vucut yara bere ıcunde camSırlarını mutlaka utule sabah aksam yıkan bıtek bıraz oyle rahatladım ama gece uykusu asla yok hep kasınıyo rm  sırke suruyrm nane yagı oyle nezmn gececek merak edıyrm 
(521 puan)
Çok geçmiş olsun, araştırdığım kadarıyla son haftalarda hem gerilmeden kaynaklı hem de gebelik kolestazı gibi nedenlerle bu olabiliyormuş. Sizde karaciğer enzimlerine falan baktılar mı? Doktorunuz bir şey dedi mi bununla ilgili, nedenmiş yani?
0 oy
(490 puan)
Benim hamilelikte oluşan sinek ısırığı gibi kabarcıklar bacaklarımda göbeğimde var. Uyuz değil uyuz gibi aşırı kaşınmıyor zaten her doktora gittiğimde doktorumda görüyor öyle birşey olsa müdahale edilirdi o yüzden endişeye mahal vermeyin.
(521 puan)
Pat diye ortaya çıkınca endişelendim. Aynen aşırı kaşınmıyor ama lekeler de insanı endişelendiriyor hamilelikle mi ilgili diye.

648,922 soru

3,419,348 cevap

4,250,523 yorum

183,426 üye

...