0 oy
51 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (623 puan)
Hanımlar merhaba çok çok çok özür dileyerek bir şey soracağım ben 33 yaşında bir bayanım lise 2 de makatta çatlak oluştu daha sonra destoskopi yapıldı çok cnm yandı ve sonrasında hemoroid oldum doktorlara da gittim ameliyat yapmadılar ilaç verdiler sabunlu su filan yani bir merhem veriyorlar biraz makattan ileri ittirerek sürülüyor babannem filan aktardan alıp yapmadığımız şey kalmadı şimdi de hamileyim gebelik 14+5 haftalık yani oraya bir şey değdi mi canım yanıyor kıl dönmesi de vardı geçti şükür yoksa ameliyat olacaktım arş ara kuyruk sokumum da arad  kaşınıyor ve idrar yollarımda enfeksiyon ve bakteri vardı monurol kullandım geçti doktoruma da söylemeye utanıyorum bu durumu bazen affedersiniz küçük abdest ihtiyacımı karşılarken makatım ağrıyor bu normal doğuma engel mi bu durumu yaşayan var mı bir de kilom hamilelikten önce 95 di ama hamile kaldıktan sonra pek yiyip içemiyorum mide bulantısından mutfağa girip yemek bile yapamıyorum belki kilo vermişimdir hamilelikten sonra bilmiyorum.Bir de sağ elimde belim ve boynumun sağında fıtık var artı tiroit hastasıyım napmalıyım 
Gebelik haftası 14+5

1 cevap

0 oy
(238 puan)
İlerleyen zamanlarda maalesef ki daha çok artıyor. Bende de az miktarda vardı ama şu an 36 haftalığım, geçenlerde çok kötü oldum. Kan ilaçları veriyorlar ya onlar kabız yapıyor. Kabız olmamaya çalışın, bol su için ve katı beslenmeyin, lifli şeyler yiyin başka da tedavisi yok sanırım. Doktora sordum o geçmez dedi doğumdan sonra ne yapılacaksa yapılacak artık. İkinmak zaten daha da artıyor aklınızda olsun. Oturma banyosu iyi gelmisti bana başka da aklıma bişey gelmiyor. 
(623 puan)
Teşekkür ederim oturma banyosu dediğiniz nedir
(238 puan)
Bir leğene ılıktan biraz daha sıcak su dolduruyorsunuz, sonra ona oturuyorsunuz o bölgeyi rahatlatıyor , acısını hafifletiyor. 20 dk kadar yapılması yeterli oluyor. İnternette de birçok versiyonu var , içine kantoron yağı falan da koyanlar oluyor sanırım. Bana iyi geldi, şişliği geçti biraz acısını aldı . Denemekte fayda var.
(623 puan)
Teşekkür ederim çok sğ olun bakayım
(238 puan)
Rica ederim çok  geçmiş olsun
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

650,268 soru

3,424,361 cevap

4,256,512 yorum

183,764 üye

...