0 oy
114 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (70 puan)
kapalı
Kaynanam kızım için havva ismini istiyo onu kıramadigmiz icin koyucaz ama önüne bi isim daha koymak istiyoruz

Güneş mi  Rüya mi  Miray mi havvanin önüne daha iyi fikir verirseniz sevinirim
Gebelik haftası 22
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

+1 oy
(116 puan)
Güneş Havva güzel bence 
(70 puan)
Degerlendircem canim tessekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(61 puan)
Sağlıkla gelsin minik kızınız. Siz istemiyosaniz Havva koymayın bence. Çok istiyosa kendi kızına koysaymis. Onun haricinde üç isim de çok güzel. 
(70 puan)
Amin inşallah canim acikcasi istemiyorum ama kendi kızı yok kendi ismide deil annesinin bide havva kendi ismi olsa bi nevi isterim belki onu kırmakta istemiyorum kararsız kaldim gercekten. Zorlu bi serüvenim oldu acikcasi bide ilk gebeligimde kızım 2gün yasadı ismi kumsaldı emziremeden koklayamadan kaybettim 3tane düşük gecirdim bu 5inci gebeligim biraz uzun oldu kusura bakmayin
(61 puan)
Çok üzüldüm Rabbim bı daha yaşatmasın başınız sağolsun. O kadar zorlukla kavuşuyosun yavruna ismine de karışmasılar ya. Bu arada alakasız olcak da tetanoz aşısı oldunuz mu. Ben şu an onu arastiriyorum da.
(70 puan)
Normalde 3 tane oluyomuş ben daha onceki gebelikte oldum die 1 tane vurdular bana 19.haftamdq canim
(61 puan)
Teşekkür ederim kuzum.
(70 puan)
Ne demek canım her zaman
Madem bu kadar zor bir dönem geçirip 4 evlat kaybetmişsiniz bebeğinize kendi istediginiz ismi vermek sizin hakkınız . Havva ismi çok güzel bir isim ama siz istemedikten sonra hiç bir anlamı kıymeti yok . Kayınvalideniz kırilmasın diye sizin gönlünüz hep kırık kalacak.
Bir de inanır mısınız bilmem ama ben inanıyorum büyüklerin isimlerini bebeklere koymak onlarla aynı kaderi yaşamalarina sebep olurmuş. Bunu çevremdede de gördüm ben çok kez.
Sizin saydığınız isimler çok güzel birine karar verip tek isim koymanızı ben daha uygun buluyorum. Tabi ki sizin tercihiniz yine de. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah
(70 puan)
O ayni kaderi yaşâmak mevzusunu kendi annem de soyluyo bana bu bi gerçekmiş.guzel ve anlamli yorumun icin cok tessekkur ededer.amin insalah
0 oy
(30 puan)
Havva miray ya da çok uzun olmasın havva Nur olabilir
(70 puan)
Tessekkur ederim canim
0 oy
(729 puan)
Benim adım:D havva nur 

İlgili sorular

652,343 soru

3,432,609 cevap

4,265,574 yorum

184,373 üye

...