0 oy
333 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (42 puan)
kapalı
Merhaba hanimlar. Allaha sukur 18. Haftamdayim ve erkek bebek sahibi olacagimizi ogrendik. Hep derler ya ye tatliyi dogur atliyi diye bunun asli olmadigini dusunuyorum. Mide bulantilarim azaldi ancak dehset bir sekilde eksi asermelerim basladi. Limonu ciğ yiyecek hale geldim. Benim gibi olan erkek anneleri var mi meraktayim :) Hepinize saglikla bebeklerinizi kucaginiza almanizi dilerim. 
Gebelik haftası 18
Kapatılma nedeni: Cinsiyet temalı postlarinizi sohbet bölümünden yapınız.

19 Cevap

0 oy
(30 puan)
seçti
 
En İyi Cevap

37+4 haftalık hamileyim erkek olucak hamileliğimin ortasına kadar hep ekşi yedim tatlı görünce midem bulanırdı ama ortasından sonra ful tatlı yiyorum dayanamıyorum tatlı görünce çok karışık oldu benim :D

(1,416 puan)
Bende bulantı yüzünden tatlı yiyemedim hep limon vişne suyu canım çekti şuan bile fazla yiyince midem bulanıyor ama bende alakası olmadigini düşünüyorum batıl inanç onlar neymiş tatlı yersen erkek ekşi yersen kız olurmuş bence hiç alakası yok kız cirkinlestirir oğlan guzellestirir derler gerçekten çok saçma bı inanç
(30 puan)
Kesinlikle öyle hepsi batıl inanış bebişlerin canları nasıl isterse öyle oluyor
(1,416 puan)
Aynen öyle ben şuan tatlıyı seviyorum ama kız yüz tipimde aynı hiç degismedi
-Reklam-
+1 oy
(735 puan)
Sadece tatlı yedim yemekler tuzlu olduğunda midem bulanırdı salata yiyemedim hiç limon görmeye tahammülüm yoktu ama kızım oldu:)
+1 oy
(1,585 puan)
Benim de iki oğlum var ikisinde de deli gibi ekşi yedim. Limonu kesip tuzlayıp yiyodum. Salataya iki tane limon sıkıp yiyodum filan :D 
0 oy
(692 puan)
Ben varım kızımda dünya tatlı abur cubur dondurma sürekli tatlı şeylerle beslendim çok canım çekerdi oğluma hamileyim turşu ekşi meyveler canım hep bunları çekti 
0 oy
(1,975 puan)
Ne eksi ne tatli ne tursu hicbisey istemedi canim 
0 oy
(2,307 puan)
Ağzıma tatlı birşey sürmedim  hep  ekşi  yedim kızım olacak cnm hep turşu çekti  limon 
0 oy
(1,975 puan)
Yani yedim ne olursa aşerme yasamadim hic cok sukur ayni normal halim gibi iste kebaptir hamburgerdir istedim ama onun hamilelikle alakasi yok ben hep isterim zaten :) 
0 oy
(574 puan)
15 haftaligiz doktorum kesin bişey demedi erkeğe benzetiyorum dedi bende aynı sekilde hep ekşi yiyorum 1 limonu dilimleyip tuzlayip yiyorum anca kesiyor beni çorbalara da sıkıyorum sürekli ekşi elma ve ayvayı da tuzlayıp yiyorum yeşil zeytin yiyorum baklavaya bayılırdım çikolataya da şimdi görünce canım bile istemiyor ama ekşi görünce beni çekiyo sanki :)) 
0 oy
(73 puan)

Haftamız aynı bizimde erkek inşallah ama canım hiç bişey çekmiyor nedense hamile değilken canım herşey çekerdi şimdi tık yok bende :)

0 oy
(127 puan)
Valla hiç alakası yok ben deli gibi limon turşu yedim hatta okulda öğrencilerim bile öğretmenler günü hediyesi turşu getirmişler o kadar yiyorum diye ama kız benim ki . Erkek çocuğumda da böyleydim.
0 oy
(277 puan)
Ben limon sevdalisi oldum ilk aylarda acayip limon yedim artik is arkadaslarim uyariyordu yeme o kadar tansiyonun dusecek diye ama acayip limon seviyordum. Dikkat edin sizde tansiyonu düşürüyor. Benimde oğlum olacak tatli ve eksi meselesi degil bence vücudun talepleri eksikliğini duyduğu şeye gore degisiyor. Belirtmeliyim ki ileriki haftalarda limon aşkı bitiyor:) 
0 oy
(4,538 puan)
Aşermenin cinsiyetle ilgisi olmadığını zaten hepimiz biliyoruz. Benimki de erkek gün içerisinde tatlı, ekşi, tuzlu hepsinden canım çekti ve yedim. Amin, sağlıkla büyüyüp doğsunlar inşallah.
0 oy
(391 puan)
Bi kızım var şimdide bi oğlum olcak ikisinde de limon ve eksi yedim kesinlikle cinsiyetle alakasi yok bence 
0 oy
(859 puan)
Benim o lafın tamtersi olduğunu öğreneli çok olmadı  bende hep öyle biliyordum ama aslında tam tersi oluyor :))))
0 oy
(951 puan)
HEm ekşi hem tatlı ya düşkünüm benimde bir oğlum olucak  belirli şeylerle cinsiyetin alakası olmadığını düşünüyorum 
0 oy
(1,212 puan)
Kizimdada oglumdada hep ekşi yedim valla 
0 oy
(104 puan)

Bende 21+6 haftalığım benimkide erkek başlarda bende ekşi tuzlu şeyler yerdim son zamanlarda sürekli çikolata yemeye başladım bende anlamadım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :)

0 oy
(190 puan)
Sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz inşallah. Ben de 2kız annesiyim tekrar hamileyim mide bulantıa çok iyi geliyor diye limon yiyorum. Normalde ekşi şeyleri hiç sevme.

M. Bakalım benimki ne olacak. Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin. 
0 oy
(1,806 puan)
Bende  baslarda eksiyi yedim ayseyi doguracagmi ogrendim ama tatliyla devam etdiriyorum hamileliyi sjsjs

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 293 göst.
26 Ocak 2022 Tüp Bebek kategorisinde mrvzhra0 (59 puan) sordu
0 oy
3 cevap 145 göst.
23 Ağustos 2022 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Med ilyas (15 puan) sordu
0 oy
2 cevap 291 göst.
17 Nisan 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Merve hazal (30 puan) sordu
0 oy
5 cevap 349 göst.
16 Nisan 2021 Hamilelikte Beslenme kategorisinde D0nd7 (223 puan) sordu

648,086 soru

3,416,177 cevap

4,246,646 yorum

183,179 üye

...