0 oy
227 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (261 puan)
Şeker yüklemesi yaptırdım 75gr aslında çok iyi geçti sonuçlar da çok güzeldi. Ama hareketlerin azaldığını hissediyorum acaba kafamda mı kuruyorum anlayamadım yaşayan daha sonrasında böyle bir sıkıntı çekip doktora danışınız birileri var mı ? 
Gebelik haftası 26+5

7 Cevap

0 oy
(69 puan)
Korkma cnm allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallah bana da suyun fazla yapman gerek dediler ben yapmadım ama böyle sorular çok soruluyor ben gördüğüm kişilere yapmayın diyorum yapan anneler hemen yazıyorlar yapman gerek yoksa şekerin yüksek olur insülin verirler fln diye yaptır diyolar ama ben yaptırma taraftarı değilim şekerin varsa o şekerli suyu da içince daha etkilenmez mi bebek . Peki sana neden yaptır dedi cnm
(69 puan)
Bilmiyorum ama ben yaptırmak yerine sekeri tatlı şeyleri kestim 31 haftada tekrar gittim suyun normale dönmüş dedi belki biraz da biz dikkat etsek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
(12 puan)
Tabiki öyle. Sadece şeker değil herşeye dikkat etmemiz gerekiyor. Suyunuz azaldı ise süper. Bana da normal dedi 3 hafta sonra suyum için. Yine de yaptırmıştım aklımda kalmasın diye.
(69 puan)
Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah  sıkıntısız Bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
(12 puan)
Amin canım inşallah hepimize aynı şekilde.
Şekeri ictikten sonra hanfendinin sonuçları güzel çıkmış yani yukselmemis. Kendiniz yaomamis olabilirsiniz ama yanlis yonlendirmeyin bari.
-Reklam-
0 oy
(447 puan)
Merhaba canım ben de aynı durumdayım şeker yüklemesinden sonra bebeği zar zor hissediyorum

Neden acab bir zararı mi var şu testin benim sonuçlarda iyi çıktı herşey iyi ama hissetmiyorum doğru dürüs 
0 oy
(172 puan)
Testin sonucu normal çıktıysa bir sorun yoktur. Bende dün şeker yüklemesi yaptırdım. Hareketleri çok fazla değildi genelde, sonrasında gece uyandırdı beni tepikledi tepikledi uyudu :) 

Yinede takip edin içiniz rahat etmiyorsa doktora gidin 
0 oy
(85 puan)
Ben yaptırdım ve açlığım zaten 92 çıktı 50 mg elmalı soda içiyorsun bence bir .zarari yok sonrasında 155 çıktı şuan diyetisyenle diyet yapıyorum ama benim ailemde şeker geçmişi var çıkma ihtimali var demişti benim suyum falan iyi 
0 oy
(85 puan)
Ben yaptırdım ve açlığım zaten 92 çıktı 50 mg elmalı soda içiyorsun bence bir .zarari yok sonrasında 155 çıktı şuan diyetisyenle diyet yapıyorum ama benim ailemde şeker geçmişi var çıkma ihtimali var demişti benim suyum falan iyi canım merak etme hareketlenir..
0 oy
(85 puan)
Canım ben yaptırdım açlığım 92 çıkmıştı zaten 50.mg verdi 155 çıktı.Bebis iyiydi kilosu suyu falan ama ben genetik yatkınlık vardı aileden o yüzden yaptırdım iyi ki yaptırmışim. Şuanlık diyetisyenle gidiyorum çok yükselmeden önüne geçmek lazım diye düşünüyorum canım .
0 oy
Bebeginiz gunun etken saatleri aç geçirdi ne kadar sekerli suda olsa bebegi açlık etkiler gun icersinde yemek yedikce toparlar. Hareketleri birdenormalde takip etmedigimiz icin takip edince hep hareket az hissedilir.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 531 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.

651,114 soru

3,427,673 cevap

4,260,226 yorum

184,032 üye

...