0 oy
655 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
kapalı
32 haftalık hamileyim. Sabır tasına döndüm eşim yüzünden. Bir takım yanlışlarını gördüm. Ve uzun süreç içinde. Uyardım olmadı, konuştum olmadı, tartışma oldu olmadı. Her defasında inkar etti. Ve en sonunda toplu bir para bekliyordu. O para yatmadan 2 gün önce çekti gitti sen bana iftira atıyosun diye. Depremde evim hasar gördü eve giremez oldum bu gitti ve kendine ev tutmuş. Deprem dolayısı ile iyi değilim seninle asla ilgilenmem diyip başka kızlarla mesajlarını görünce ve eski ilişki yasadığı kızlarla en son o kopma noktası oldu. Dediğim gibi gitti. Evini kiralamıs. Ben sokakta gibi evime giremiyorum, çalısıyorum bir yandan, hamileyim tükenmiş hissediyorum kendimi. Amacı dışında yazdım biliyorum ama artık kendimi kaybettim sanki. Nefsine kurban verdi beni ve bebeği. En acısı da sen ve bebek benim özgürlüğümden önemli değilsiniz cümlesi kulaklarımda çınlıyor. Ve nice acı sözleri, davranışları. Ne yapacağımı bilmiyorum. 
Gebelik haftası 32
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

+1 oy
(3,681 puan)
Merhaba. Çok üzücü bir durum. Ancak kendinize ve bebeğinize saygınız varsa o kişiyle yollarınız ayrılmalı. Umarım bundan sonraki hayatınız daha güzel geçer ve karşınıza güzel, düzgün, güzel seven biri çıkar. Şu an bu cümleyi duymanız için belki erken ancak hayatın gerçeği de budur. Hayat bir şekilde akacak. Hayırlı doğumlar dilerim.
(15 puan)
Allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin.
(327 puan)
Galiba hamile kalinca eşlerin bir yerlerine birşeyler oluyor.bende hamile kaldigim gunden bugüne burnumdan getirdi.ihanet yok .en azından ben bilmiyorum varsada.ama şu 9 ayin hesabini rabbim sorsun ben değil.hele bir dogurayim 37+2 deyim zaten.birazda büyüsün yol vericem.biktim.bu yüzden sende boşver gitsin.evladin yeter sana.gurur herşeyden onemli.
(15 puan)
Aygül Allah yardımcın olsun seninde ne diyim. Duamı eksik etmem
(327 puan)
Allah razı olsun canım
(686 puan)
Post kapandığı için buraya yazıyorum. Arkadaşım söylenecek çok fazla şey var. Kendi yapamadığım şeyi asla başkasına söylemem ama karşındaki insan asla seni haketmiyor ve düzelmezde. Üzgünüm. Kesinlikle kendine değer veren insan ayrılmalı. Bebeğini düşün. Kendini düşün. En büyük gücü bebeğinde ve kendinde bulacaksın. İnsan eşine böyle davranır mı? Kaldı ki hamileyken bir de. Daha el üstünde tutması gerekirken. Bu tarz erkekler nerde yetişiyor ben anlamıyorum. Bizde kadınlar el üstünde tutulur. Yaptıklarına dair kanıtları bir şekilde elinde olmalı. Açarsın davayı biter. Çok üzgünüm senin adına. Ama hayatta hepimizin başına herşey gelebiliyor. Her çıkmazdan çıkılıyor. Allah yardımcın olsun
-Reklam-

650,728 soru

3,426,142 cevap

4,258,529 yorum

183,899 üye

...