0 oy
100 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (52 puan)
kapalı
Slm hamişler günde kaç öğün yemek yiyiyorsunuz yazın bakalım  düzenli beslenmeniyormuyuz
Gebelik haftası 23
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevap

0 oy
(604 puan)
Bnde bazen bunu düşünüyorum çok dikkat edemiyorum .sabah kahvaltı öğlen çorba akşam yemek aralarda meyve sut fln
-Reklam-
0 oy
(127 puan)
Ben oruç tutuyorum o yüzden akşam çorba salata birde ana yemek ama az yiyorum sonra ara öğün meyve falan sahurda hurma ve yoğurt yeterli de su içiyorum. Şimdi kimse linçlemesin iyi bir doktora gidiyorum özele ve daha bugün konuştum bebek 4 aydan sonra annenin açlığını hisseder dedi eğer kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi kan değerlerim falan da gayet iyi şekerim hastalığım da yok yaz dönemi gibi uzun saatler aç durmadigimiz için zorlanmadım
0 oy
(11,325 puan)
Normalde 6 öğün yapın diyorlar ama yapamıyorum ben. Kahvaltıyı 9-10 gibi yapıyorum. Sonrasında açıkırsam atıştırmalık bir şeyler yiyorum. 6 gibi de akşam yemeği. Sonrasında meyve ve kuruyemiş tüketiyorum. Gece yatarken süt içiyorum bu kadar. Yemeklerde hem sebze hem et tüketmeye çalışıyorum. Salata, yoğurt vs oluyor. Kahvaltı da peynir, zeytin kesinlikle var. Yumurtayı her gün yiyemiyorum. Çok sevmem tiksinmemeye çalışıyorum. 

İlgili sorular

654,370 soru

3,440,283 cevap

4,273,956 yorum

184,884 üye

...