0 oy
165 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (521 puan)
Hamileliğin başından beri oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum. Doktor geçen hafta 1 hafta sonra bırak dedi. Artık kesiyorum.  Ama çok endişeliyim. Benim gibi erken bırakıp sıkıntı yaşamadan bebeğine kavuşanlar lütfen yazabilir mi??
Gebelik haftası 37

3 Cevap

0 oy
(2,315 puan)
Canım zaten haftan erken değil yani doktorun bırak dediyse bi bildiği vardır bırak ben hiç kullanmadım ama çevremde kullananlardan biliyorum onlarda 35, 36, 37 de bıraktı bi sorun yaşamadılar zaten bu haftalar da erken değil 9. Ay oluyo sonuçta :)
(521 puan)
Aynen haklısınız. Herkes doğuma kafar kullandım dediği için benim kafam karıştı biraz korkuyorum. Bıraktım ama sürekli hareketlerini kontrol ediyorum artık.
(1,792 puan)
Doğumda kan kaybetme diye son zaman biraktiriyorlar
(2,315 puan)
Canım doktorun bırak dediyse kimsenin dediğine bakma sen sonucta senden sorumlu olan kişi doktorun demekki birakman gerekiyor bırak diyor icin rahat olsun bence :)
-Reklam-
0 oy
(183 puan)
 Valla ben ilk defa duydum bi hafta onceden bırakıldığını  ben kizimda doguma gidene kadar kullandim bunda nasil olacak bilmiyorum sezertan olacam bir gun onceden birakiliyor diye duydum bende
(521 puan)
Benim normal doğum olacak gibi görünüyor. Zamanı belli değil o yüzden. Doğumda kan durmaz diye biriktiriyor sanırım.
(183 puan)
Valla bende kizimda 41 haftaya kadar bekledim normal dogum icin hic bir sikinti yoktu sonra bebek kakasini yapinca sezeryana aldilar doguma girmeden 3 saat once igne mi vurulmustum
(521 puan)
Benim doktor öyle dedi. Bıraktım. Allah korusun saklasin yapacak bir şey yok. Doktoru dinlemeyip devam etsem sonra ne olur bilemem. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Korkuyorum. Da ama yapacak bir şey yok.
(183 puan)
Canim tabikide  en iyi doktorun bilir bana da birak dese mecbur birakacam biz doktor degiliz en iyisini onlar bilir..yavrularimiz ALLAH  a emanet
0 oy
(2,905 puan)
Ben normal dogum yaptim dogurdugum gun bile kan sulandirici hapi ve iynesin olmusdum basindan beri domtoruna guveniyorsan korkma canm haftan kucuk deyil ama dogumda kanama falan cok olmuyor sezeryan istiyorsan bilemem 
(521 puan)
Ben de normal doğum istiyorum dedim ondan kestirdi sanırım. Bana da erken geldi ama doktor illa bir nedeni vardır ondan iyi bilemem sonuçta. Yine de benim durumumda olup sağlıklı doğum yapanlara ulaşmak istedim rahatlamak için.
(2,905 puan)
Iyi etdin canm arasdrmak iyidir her zaman insallah rahat normal dogum yaparsin
(521 puan)
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Son gunler olunca korkular da arttı
(2,905 puan)
Korkma canm Allah guc veriyor hayrlisiyla al yavrunu kucagina
(227 puan)
Banada brak.dedi ozeldeki.doktor sehir hastanesinde.dogum.yapcam.ozele konrole.gtmistim 37hafta doldu brak.dedi

647,716 soru

3,414,851 cevap

4,245,279 yorum

183,071 üye

...