0 oy
99 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (30 puan)
5+1 haftalik hamileyim, ilk hamileliğim. Fiziksel olarak günlük hayatta dikkat etmem gereken şeyler var mı? Yani hareket ederken vs.
Gebelik haftası 5+1

3 Cevap

0 oy
(1,187 puan)
Normal yaşantıma devam ettim ben ama ağır kaldırmamaya , ani hareket etmemeye bide tabaklara falan uzanmamaya dikkat ettim başka birşey yapmadım 
-Reklam-
0 oy
(746 puan)
Uzanmak yasak kesinlikle. Fazla egilecegin hareketlerden de kaçın. Evi mumkunse esin supursun. Ağır kaldirma. Yani kendini fazla sıkma ama ben pek bi yere gitmedim mesela uc ay genelde evdeydim. Yatarken ayaklarimin altina yukselti koyuyorum boyle iste. 
0 oy
(5,921 puan)
Normalde bir saat hergun spir yapardi. Pozitgi gordugum andan itibaren gunde uc dort saat spor yaptim kilo almamak icin. Benim hamileliklerim eahat geciyor normal hayatima devam ediyorum yukari uzanmadim barfix cekmedim bumbel kaldirmadim okadar yurudum bisiklete bindim. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 461 göst.
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 380 göst.
0 oy
3 cevap 455 göst.

1,459,428 soru

23,933,376 cevap

324,157 kullanıcı

...